پنجمین همایش هیأت های استانی نظارت و ارزیابی آموزش عالی کشور برگزار شد. | یکشنبه ۱ آذر ۱۳۹۴ ۰۵:۳۲:۴۰
displaymid

درآیین افتتاحیه این همایش که اعضای هیأت های نظارت و ارزیابی سی استان حضور داشتند ، ابتداء رئیس دانشگاه شیراز به مدعوین خوشآمد گفتند و در ادامه دکتر تسلیمی ، قائم مقام وزیر علوم، تحقیقات و فناوری طی سخنانی ضمن تأکید بر ضرورت نظارت و ارزیابی برای ارتقاء کیفیت آموزش عالی ، امر ارزیابی را  به عنوان فرآیندی اجتماعی مطرح و همگان را به خودمراقبتی توصیه کردند و به روشهای ارزیابی و نحوه استفاده از آن اشاره نمودند.

همچنین دکتر زکائی، رئیس مرکز نظارت و ارزیابی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در مورد نظارت بر وضعیت آموزشی دوره های کارشناسی ارشد و بخصوص اجرای پایان نامه های تحصیلی در مؤسسه های غیردولتی ، ارتباط رشته ها ایجاد شده با نوع تخصص مؤسسه های وابسته به دانشگاه علمی و کاربردی و ادغام و تجمیع مراکز دانشگاه پیام نور توضیحاتی ارائه کردند

در ادامه این همایش رئیسان دفاتر نظارت و ارزیابی دانشگاههای مادر در استانهای خراسان رضوی، یزد، گیلان، آذربایجان شرقی، خوزستان ، مرکزی و سیستان و بلوچستان نظرات خود را در مورد نظارت و ارزیابی و مشکلات و موانع موجود و راهکارهای لازم برای تحقق اهداف بیان کردند. این همایش یکروزه به میزبانی دانشگاه شیراز در تاریخ ۱۳۹۴/۸/۲۶ در شهر شیراز برگزار شد.

مدیریت نظارت و ارزیابی