اطلاعیه مهم در باره دوره های( MBA و DBA )(جدید) | یکشنبه ۱۹ شهریور ۱۳۹۶ ۰۶:۱۶:۱۳

(( به اطلاع شهروند گیلانی علاقمند به ادامه تحصیل می رساند که بر اساس اخبار واصله و مشاهدات میدانی، برخی از  شرکت های فرهنگی و تحقیقاتی با نصب بنر و صدور اطلاعیه در سطح شهرهای استان و فضای مجازی اقدام به تبلیغ برای جذب دانشجو یا دانش پذیر در دوره‏ های مدیریت ارشد کسب و کار(MBA) و دکترای حرفه ای کسب و کار(DBA) نموده اند . از آنجاییکه بر اساس قوانین وزارت علوم، تحقیقات و فناوری کلیه دوره های آموزشی بالاتر از سطح متوسطه، که در قالب دوره  های تخصصی و کاربردی کوتاه مدت اجرا می شود، باید با مجوز این وزارتخانه باشد و در حال حاضر صرفا مؤسسات آموزش عالی آزاد فعال در استان می توانند مجری این دوره ها باشند،  بنابراین برگزاری دوره های آموزشی یا مهارتی تحت عناوین مذکور(MBA  و DBA )  در استان گیلان از سوی مؤسسات غیر بومی و شرکتها و نهادهای نامرتبط ، غیرقانونی بوده و گواهینامه های صادره فاقد اعتبار است و ارزش علمی و استخدامی ندارد.  همچنین کلیه فعالیت های مؤسسه آموزش عالی آزاد ماهان در استان گیلان غیر قانونی است و این مؤسسه صرفاً مجاز است در حوزه استان محل تأسیس خود(تهران) فعالیت نماید.))

مدیریت نظارت و ارزیابی