برگزاری جشن بزرگداشت پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی در دانشکده منابع طبیعی | دوشنبه ۱۹ بهمن ۱۳۹۴ ۱۰:۳۷:۰۷

این مراسم توسط بسیج کارمندان دانشکده و با همکاری امور دانشجویی و فرهنگی دانشکده منابع طبیعی و با حضور جناب سرهنگ کیاعاشوری فرماندهی محترم سپاه پاسداران شهرستان صومعه سرا و سرگرد پارسا فرمانده حوزه اداری و کارگری سپاه پاسداران صومعه سرا برگزار گردید. پس از تلاوت آیاتی چند از کلام الله مجید و پخش سرود جمهوری اسلامی ایران، دکتر سجادی رییس دانشکده منابع طبیعی ضمن خیر مقدم و خوش آمد به حضار و مهمانان مراسم، فرا رسیدن ایام الله دهه مبارک فجر و سالروز پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ایران را تیریک گفتند. ایشان طی سخنانی انقلاب اسلامی را به حق بزرگترین معجزه قرن دانسته و به بیان اثرات و برکات انقلاب اسلامی در ایران پرداختند. ایشان افزودند که از مهم ترین دستاوردهای انقلاب اسلامی می توان به استواری نظام بر اساس انتخاب و از طریق دموکراسی، پیشرو بودن ایران در منطقه، ایجاد خودباوری در ملت ایران و خود اتکایی، ارتقا در تولید علم و دانش، نهادینه شدن سیستم شهروندی در کشور اشاره نمودند.
در ادامه مراسم سرهنگ کیاعاشوری فرماندهی سپاه ناحیه صومعه سرا با بیان اینکه امروز و در این برهه از تاریخ، ایران در بالاترین اوج افتخار قرار دارد که نمایشی از تاریخ انقلاب اسلامی است، اظهار کرد: اگر تاریخ ایران را از زمان پدید آمدنش تاکنون بررسی نماییم، اوج عزت ایران در ۳۷ سال پیروزی انقلاب بوده که سبب بالندگی اسلام شده است. سرهنگ عاشوری با بیان اینکه ایران در زمان شاهنشاهی دارای بهترین ارتش دنیا با بالاترین امکانات و وابسته به غرب بود، تصریح کرد: مولفه‌های قدرت شاهنشاهی وابسته به خارج از کشور بود که به نوعی این رژیم را حفظ می‌کرد تا دچار چالش نشود. فرمانده سپاه ناحیه صومعه‌سرا در ادامه با بیان اینکه بی توجهی به آرمان‌های انقلاب و خون شهدا خیانت بزرگی به این انقلاب است که همه مسئولان باید این امر را مد نظر کارهای خود قرار دهند، افزودند: در موضوعات اقتصادی، علمی و تکنولوژی حرف برای گفتن داریم و ایران در موضوعات فرهنگی بسیار خوب ظاهر شده و فرهنگ اصیل اسلامی در ایران رایج است که مردم ما به این فرهنگ افتخار می‌کنند و درصدد ترویج آن هستند.
پخش نماهنگ های مرتبط با ایام الله دهه فجر از دیگر برنامه های این مراسم بود. ضمنا در پایان مراسم نیز به رسم یادبود به شرکت کنندگان به قید قرعه هدایایی اهدا شد.11 12 13 14

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است.

01344320895
صومعه سرا-میدان انتظام