تالیف کتاب جیره نویسی کاربردی غذای آبزیان توسط عضو هیات علمی گروه شیلات | یکشنبه ۴ تیر ۱۳۹۶ ۰۶:۲۰:۱۳

کتاب “جیره نویسی کاربردی غذای آبزیان” تالیف دکتر میرمسعود سجادی عضو هیات علمی دانشکده منابع طبیعی، در دویست و هشتاد و هفت صفحه توسط انتشارات دانشگاه گیلان منتشر شد.

 

جیره نویسی غذا و تامین احتیاجات غذایی آبزیان نقش مهمی در تولید غذای کیفی و مناسب جهت تغذیه ماهیان و سخت‌پوستان دارد. کتاب حاضر در دوازده فصل با عناوین: “فرمولاسیون (جیره نویسی) غذای آبزیان”، “انواع غذاهای تجاری”، “مواد خوراکی مورد استفاده در غذای آبزیان”، “آنالیز مواد خوراکی”، “احتیاجات غذایی”، “جنبه‌های اقتصادی ارزشیابی و انتخاب مواد خوراکی”، “تهیه پیش‌مخلوط‌های معدنی و ویتامینی”، “روش‌های جیره نویسی”، “نرم افزارهای جیره نویسی”، “جیره نویسی غذای آبزیان به روش آزمون و خطا با استفاده از نرم افزار Excel”،”برنامه‌ریزی خطی (Linear programming) و کاربرد آن در جیره نویسی غذای آبزیان” و “جیره نویسی غذای آبزیان با استفاده از برنامه لینگو (Lingo)” تدوین شده است.

این کتاب می‌تواند به عنوان یکی از منابع درسی رشته شیلات و آبزیان و رشته‌های مرتبط در دانشگاه‌ها مورد استفاده قرار گیرد.

دیدگاه ها
هنوز دیدگاهی ثبت نشده است.

*

تماس با ما
01344320895
صومعه سرا-میدان انتظام
دانشکده منابع طبیعی
به روز رسانی : روابط عمومی دانشگاه گیلان | pr@guilan.ac.ir
تمامی حقوق برای دانشگاه گیلان محفوظ است.