تدوین کتاب توسط عضو هیات علمی گروه شیلات | سه شنبه ۲۶ بهمن ۱۳۹۵ ۱۰:۰۶:۱۰

کتاب “بیولوژی و فیزیولوژی ماهیان خاویاری دریای خزر”، توسط دکتر بهرام فلاحتکار عضو هیات علمی گروه شیلات دانشکده منابع طبیعی و مهندس ایرج عفت پناه، دانشجوی دکتری شیلات دانشکده منابع طبیعی تدوین و منتشر شد.

۲۰۱۷۰۲۱۴_۱۳۲۲۰۱

در این کتاب به بیولوژی و فیزیولوژی گونه های حاضر در دریای خزر پرداخته شده است که برخی از آن ها نظیر فیل ماهی به دلیل سرعت رشد بالا، ضریب تبدیل غذای مناسب ، تطابق سریع با شرایط پرورش و مقاومت نسبت به عوامل بیماری زا و شرایط استرس زا، کاندید مناسبی برای آبزی پروری در سطح جهان می باشند تا با درک مناسب از وضعیت این ماهیان در دریا، بتوان به حفظ و حراست این ماهیان ارزشمند و محیط های زیست طبیعی آن ها از طریق بازسازی و احیای ذخایر همت گماشت.

در فصول این کتاب می خوانیم: علل کاهش ماهیان دریای خزر – ویژگی های تولید مثلی ماهیان خاویاری دریای خزر – سیستم عصبی و هورمون های درگیر در فیزیولوژی تولید مثل – مهاجرت – بیولوژی مواد تناسلی و رسیدگی گنادها و …

• دیدگاه محمد رضا حسینی در ۶ اردیبهشت ۱۳۹۶

با سلام. از وردیهای اول شیلات دانشگاه گیلان هستم. سال ۱۳۷۵٫ افتخار شاگردی عزیزانی همچون دکتر خوش خلق دکتر نصرالله زاده دکتر بانی دکتر زرکامی و .. را داشته ام. خیلی خوشحال از اینکه از اون همه محیط کوچک و بی محتوا و بدون لوازم آزمایشگاهی و رفاهی و بدون هیچ …. هم اکنون دانشکده شیلات به جایی رسیده که صاحب اساتید برجسته شیلات و دارای کرسی طرح سئوال در کنکور ارشد و دکتری هست. خدا رو شکر.با آرزوی موفقیت برای تمام اساتید . دکتر محمد رضا حسینی ورودی ۷۵ شیلات دانشگاه گیلان. پردیس بندرانزلی

• دیدگاه ساره قیاسی در ۱ خرداد ۱۳۹۶

با سلام و عرض تبریک به جناب دکتر فلاحتکار و مهندس عفت پناه
    کتاب حاضر بسیار ارزشمند و مورد نیاز برای آبزی پروری و بازسازی ذخایر ماهیان خاویاری می باشد.
    از زحمات شما جهت تدوین این کتاب متشکریم.

01344320895
صومعه سرا-میدان انتظام