دکتر محمدحسین جزیره ای درگذشت | شنبه ۲۳ مرداد ۱۳۹۵ ۰۶:۵۲:۱۴

دکتر محمدحسین جزیره ای چهره ماندگار علوم کشاورزی و منابع طبیعی کشور در سن ۹۴ سالگی دار فانی را وداع گفت. روابط عمومی دانشکده منابع طبیعی مصیبت درگذشت شادروان آقای دکتر جزیره ای را تسلیت گفته و برای استاد فقید علو درجات در درگاه باریتعالی مسئلت دارد.

آقای دکتر محمدحسین جزیره ای در سال ۱۳۰۱ هجری شمسی در بندرانزلی به دنیا آمد. تا پایان دوران دبیرستان در زادگاهش به تحصیل مشغول بود. در سال ۱۳۲۳ از دانشکده کشاورزی کرج و در سال ۱۳۳۶ از انستیتو آگرونومیک ژامبلو بلژیک در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد به اخذ مدرک نائل شد و در سال ۱۳۴۳ از همان انستیتو به دریافت درجۀ دکتری جنگل دست یافت. آقای دکتر جزیره ای پس‌ از بازگشت‌ به‌ ایران‌ و طی سالیان متمادی در دانشکده های منابع طبیعی دانشگاه های ‌تهران، تربیت مدرس، گرگان و یزد به‌ عنوان‌ استاد مشغول‌ به‌ خدمت‌ بود و در سال ۱۳۸۴ به عنوان چهره ماندگار علمی کشور معرفی شد. این استاد برجسته دانشگاه، تحقیقات و تالیفات بسیاری داشت که کتاب “جنگل کاری در خشکبوم”، در دوره نوزدهم انتخاب کتاب سال جمهوری اسلامی ایران از طرف وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به عنوان کتاب سال برگزیده شد. همچنین ایشان برنده جایزه کتاب سال در دوره بیست و دوم برای تالیف کتاب “جنگل‌شناسی زاگرس” شد.

مرحوم دکتر جزیره ای از سال ۱۳۲۳ هجری شمسی در مشاغل مختلف اجرایی، پژوهشی و آموزشی دیگری نیز خدمت کرد که از آن جمله می توان به معاون وزارت منابع طبیعی، معاون وزیر کشاورزی و رئیس سازمان جنگل ها و مراتع کشور، مشاور سازمان پژوهش های علمی و صنعتی ایران، استاد مشاور در مورد پایان نامه های تحصیلی دانشجویان در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری جنگلداری و همکاری با فرهنگستان علوم  جمهوری اسلامی ایران اشاره کرد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است.

01344320895
صومعه سرا-میدان انتظام