کارگاه آموزشی “بهینه سازی مدیریت جنگل” | دوشنبه ۶ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۴:۳۲:۰۴

کارگاه آموزشی تحت عنوان “بهینه سازی مدیریت جنگل” با سخنرانی  پرفسور پتر لوهمندر(Professor Peter Lohmander)  از دانشگاه Linnaeus کشور سوئد، دکتر لیف السون  (Dr Leif Olsson)  از دانشگاه Mid Sweden کشور سوئد و  دکتر سلیمان محمدی لیمائی از دانشکده منابع طبیعی  دانشگاه گیلان در روز یکشنبه مورخ ۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۵ از ساعت ۹ الی ۱۵ در سالن آمفی تئاتر دانشکده منابع طبیعی دانشگاه گیلان بر گزار خواهد شد.

در این کارگاه آموزشی  برخی از  جدید ترین مسائل مدیریتی جنگل با استفاده از تکنیک تحقیق در عملیات مورد بررسی  قرار خواهد گرفت.

IMG_20160419_182705

عناوین سخنرانی:

• کنترل بهینه تصادفی تطبیقی تولید انرژی در مقیاس بزرگ تحت تاثیر بازار (سخنران: پرفسور پتر لوهمندر)
  • بهینه سازی معادلات کنترل تطبیقی در مدیریت جنگل چند بعدی از طریق شبیه سازی تصادفی و جستجوی شبکه ای(سخنران: پرفسور پتر لوهمندر)
  • مدل های بهینه سازی در مدیریت جنگل (سخنران: دکتر لیف السون)
  • حل برخی از مسائل بهینه سازی مدیریت جنگل با نرم افزار LINGO( سخنرانان: دکتر پتر لوهمندر، دکتر لیف السون، دکتر سلیمان محمدی لیمائی)
هنوز دیدگاهی ثبت نشده است.

01344320895
صومعه سرا-میدان انتظام