دانشگاه مهمترین مرکز تربیت مدیران آینده کشور است . مقام معظم رهبری
برگزاری کارگاه اصول ایمنی کار در آزمایشگاه ها در دانشکده فنی و مهندسی شرق گیلان | شنبه ۴ آذر ۱۳۹۶ ۰۵:۱۲:۲۸

در راستای برگزاری سلسله کارگاه های آموزشی ایمنی در دانشکده های دانشگاه گیلان، کارگاه آموزشی تحت عنوان ” اصول ایمنی کار در آزمایشگاه ها”  با سرفصل های طراحی و ساخت، الزامات ایمنی، تجهیزات حفاظت فردی و آشنایی با انواع مواد و ادوات انجام آزمایش در این دانشکده برگزار شد. در این کارگاه که بمدت ۶ ساعت و در تاریخ های  ۲۴ مهر ماه، اول و هفتم آبانماه در محل سالن اجتماعات دانشکده فوق برگزار شد، تعداد ۱۰۵ نفر از دانشجویان رشته های علوم مهندسی، مهندسی کامپیوتر و مهندسی عمران شرکت داشتند. دانشجویان عزیز در این دوره با خطرات بالقوه در آزمایشگاه ها و کارگاه ها و راههای پیشگیری و مقابله با آن آشنا شدند تا با آگاهی بیشتر با جنبه های مختلف ایمنی کار در آزمایشگاه  به فعالیت علمی و پژوهشی خود بپردازند.

معاونت پژوهش و فناوری