دانشگاه مهمترین مرکز تربیت مدیران آینده کشور است . مقام معظم رهبری
خرید تجهیزات کلیدی آزمایشگاهی به ارزش ۳۰ میلیارد ریال در سال ۱۳۹۵ | یکشنبه ۴ تیر ۱۳۹۶ ۰۵:۱۶:۱۸

آزمایشگاه مرکزی در دانشگاه ها در چند سال اخیر اهمیت ویژه ای یافته، بطوریکه علاوه بر جایگاه آنها در پیشبرد اهداف پژوهشی دانشگاهها و ارائه خدمات آزمایشگاهی و دستگاهی، در انجام آزمایشات مربوط به پایان نامه ها و طرح های پژوهشی نقش تعیین کننده ای داشته و در حال حاضر از جمله عوامل مهم در رتبه بندی دانشگاه ها بشمار می رود. لذا در راستای شکل گیری آزمایشگاه مرکزی دانشگاه و با جذب اعتباری بالغ بر۳۰ میلیارد ریال از محل اوراق خزانه اسلامی، تعداد ۴۸ دستگاه آزمایشگاهی برای آزمایشگاه مرکزی دانشگاه خریداری شد که از مهمترین دستگاه های خریداری شده می توان به موارد زیر اشاره کرد:

• کروماتوگرافی مایع فشار بالا (HPLC) با دتکتور FID و Photochemical
  • نانو پارتیکل آنالایزر (DLS)
  • سیستم Particle Charge
  • پتانسیو استات و گالوانواستات
  • میکروپلیت ریدر
  • میکروسکوپ اینورت فلورسنت
  • اولتراسانتریفیوژ یخچالدار
  • GC-MASS
  • دزیمتر دیجیتال هوشمند
  • Real Time PCR
  • الایزا ریدر
  • اسپکت فلورسانس FLR
  • اسپکتروفتومتر NIR
  • ترموسایکلر گرادیانت

لازم به ذکر است پروژه احداث ساختمان آزمایشگاه مرکزی به پایان رسیده و در مرحله اجرای سکوبندی می باشد و تجهیزات فوق به محض نصب و راه اندازی در ساختمان آزمایشگاه مرکزی در سال جاری قابلیت خدمات دهی به پژوهشگران را خواهد داشت.

معاونت پژوهش و فناوری