دانشگاه مهمترین مرکز تربیت مدیران آینده کشور است . مقام معظم رهبری
دفاع از پایان نامه ارشد با عنوان«مدیریت پسماند ناشی از عملیات دریایی و بندری کشتی ها در اداره کل بنادر و دریانوردی استان گیلان» | سه شنبه ۲۰ شهریور ۱۳۹۷ ۰۸:۲۷:۰۷

در راستای سیاست های جدید دانشگاه برای تعریف پایان نامه ها برای حل مشکلات جامعه در تاریخ ۱۹/۰۶/۱۳۹۷ دفاع از پایان نامه کارشناسی ارشد با عنوان «مدیریت پسماند ناشی از عملیات دریایی و بندری کشتی ها در اداره کل بنادر و دریانوردی استان گیلان» توسط دانشجوی کارشناسی ارشد رشته محیط زیست خانم شکوفه بخشی در دانشکده منابع طبیعی  با حضور ناظر سازمان بنادر و دریانوردی گیلان برگزار شد. این پایان نامه با حمایت مادی و معنوی سازمان بنادر و دریانوردی انجام شد. بر اساس یافته های این تحقیق سالانه مقدار ۳۰۵۲ تن از انواع زایدات در اداره کل بنادر تولید می شود که از این مقدار حدود ۹۳ درصد از زایدات از طریق بازیافت و فروش جهت استفاده مجدد قابل کنترل می باشد و در حدود ۴ درصد از زایدات جزو زایدات مخاطره آمیز بودند که بر اساس کنوانسون بازل و قانون حفاظت و بازیابی منابع طبقه بندی گردیدند و برای مدیرت آنها روش هایی مثل کاهش تولید، تفکیک و جداسازی، بازیافت و دفن بهداشتی پیشنهاد گردید. همچنین در این تحقیق برآورد هزینه های مربوط به جمع آوری و حمل و نقل پسماند اداره بنادر با استفاده از مدل (Waste Analyze Generation System) محاسبه شد و مشخص گردید که در سال ۱۳۹۶ مبلغی بالغ بر ۵۸۵ میلیون تومان صرف جمع­آوری پسماندهای این مجتمع شده است  که با روش های بهینه مدیریت پسماند هزینه های موجود را می­توان کاهش داد.

معاونت پژوهش و فناوری