دانشگاه مهمترین مرکز تربیت مدیران آینده کشور است . مقام معظم رهبری

گروه:

گروه مهندسی نساجی

بیوگرافی
۲۲ خرداد ۱۳۴۷ در خانوادهای ساده ، مذهبی در یکی از محله های قدیمی شهر رشت به دنیا آمدم . تحصیلات ابتدایی را در دبستان فردوسی کنار باغ فردوسی محل بازی دوران کودکی گذراندم. تحصیلات راهنمایی را در مدرسه فروهیده در محله سنگ پل و تحصیلات دبیرستان را در دبیرستان شریعتی در کوچه های نزدیک به گذر فرخ گذراندم. عمر دوران کودکی و جوانی در یک چشم به هم زدن گذشت و چشم خود راباز کردم که دیدم دانشجوس رشته مهندسی شیمی دانشگاه شیراز شدم. دوران تحصیل کارشناسی دوران بسیار سختی بود و خاطرات تلخ و شیرین آن هیچوقت از ذهنم پاک نخواهد شد. خاطرات ان دوران از ارزش بسیار بالایی برخوردار است.. قبول شدن در مقطع کارشناسی ارشد با شکل گیری زندگی جدیدم همزمان شد. دوران بسیار سخت و پر از فراز و نشیبی بود که تجربیات زیادی برایم به ارمغان آورد و معلمی خود را در دانشگاه مدیون آن تجربیات میدانم. پس از پایان تحصیلات ارشد بواسطه نیاز رشته مهندسی نساجی به یک مهدس شیمی برای ارایه دروس مرتبط وارد دانشکده فنی دانشگاه گیلان شدم . ادامه تحصیل در مقطع دکترا پس از مدتی در کشور استرالیا برایم افق جدیدی را باز نمود که تاثیر شگرفی بر رویکرد علمی   و تحقیقاتی من گذاشت. تلاش در مجموعه پیشرو نانو فناوری در یکی از بهترین دانشگاههای جهان در کنار یک گروه موفق به مدیریت یک محقق بزرگ برایم اعتماد بنفس عمیقی را به ارمغان اورد که سرمایه بزرگی محسوب میشود. حدود ۸ سال است که مجددا به دانشکده فنی برگشتم و تمام تجربه خود را در حوزه  مواد و ساختارهای هوشمند در اختیار دانشجویان در مقاطع مختلف گذاشته ام .

تحصیلات
ليسانس :مهندسي شيمي

فوق ليسانس: مهندسي پليمر

دكترا: مهندسي پليمر نانو تكنولوزي- [۱۳۸۵]