قرار گرفتن سه نفر از دانشجویان دانشکده علوم در جمع برترین های المپیاد دانشجویی کشور | دوشنبه ۲۹ شهریور ۱۳۹۵ ۰۴:۴۴:۵۱

در بیست و یکمین المپیاد کشوری که به میزبانی دانشگاه تربیت مدرس تهران برگزار شد ۶ نفر از دانشجویان دانشگاه گیلان حائز رتبه های برتر در کشور شدند.

شایان ذکر است المپیاد دانشجویی طی دو مرحله در مناطق ۱۹ گانه کشوری برگزار می شود که از بین مناطق در هر رشته آموزشی ۵ نفر از طریق آزمون برای المپیاد کشوری انتخاب می شوند که ۲۱ نفر از دانشجویان دانشگاه گیلان با شرکت در مرحله اول آزمون المپیاد در منطقه دو کشور که به میزبانی دانشگاه مازندران برگزار شد، حائز شرایط شرکت در المپیاد کشوری شدند. در این بین ۳ نفر از دانشجویان دانشکده علوم پایه به نامهای محمدحسین جلالی با رتبه ۷ و مرتضی درویشی با رتبه ۱۵ در رشته فیزیک و مرضیه غلامی با رتبه ۱۱ در رشته شیمی قرار دارند. ضمن تبریک به این عزیزان، آرزوی سلامتی و موفقیت‌ ایشان را در دیگر فرصت‌های پیش رو از درگاه ایزد متعال مسئلت داریم.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است.

013-33343630-5
رشت خیابان نامجو. کد پستی: 4193833697