چاپ کتاب برنج و خطر آلودگی توسط جناب آقای دکتر افشارمحمدیان | دوشنبه ۳۰ مرداد ۱۳۹۶ ۰۴:۱۹:۲۸

کتاب “برنج و خطر آلودگی” توسط عضو هیات علمی دانشکده علوم پایه دانشگاه گیلان به چاپ رسید.
کتاب “برنج و خطر آلودگی”  تالیف دكتر منصور افشار محمدیان، دانشیار گروه زیست شناسی دانشگاه گیلان با همکاری خانم مهندس سارا اسمعیلی و خانم مهندس زهرا الماسی، کارشناسان ارشد علوم گیاهی فارغ التحصیل دانشگاه گیلان به چاپ رسید.
در این کتاب مباحثی از قبیل: برنج و ارزش غذایی آن، ترکیبات آلی و عناصر معدنی برنج، بیماری ها و آفات برنج، انواع سموم مصرفی در مزارع برنج، کنترل شیمیایی و بیولوژیکی بیماری ها و آفات برنج، آلودگی های برنج و باقیمانده آفت­کش­ها در برنج، فلزات سنگین و باقیمانده آنها در برنج بحث و بررسی شده است.
با توجه به اخبار متعددی که هر ساله در مورد آلودگی های مختلف برنج در رسانه ها مطرح می شود، علاوه بر استفاده اقشار مختلف جامعه، دانشجویان رشته ­های مختلف کشاورزی و زیست شناسی در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری و از جمله موسسات تحقیقات کشاورزی می­توانند از مطالب این کتاب استفاده کنند.
کتاب « برنج و خطر آلودگی » دارای ۱۷۲ صفحه و مشتمل بر ۷ فصل می باشد.

دیدگاه ها
هنوز دیدگاهی ثبت نشده است.

*

تماس با ما
013-33343630-5
رشت خیابان نامجو. کد پستی: 4193833697
دانشکده علوم پایه
به روز رسانی : روابط عمومی دانشگاه گیلان | pr@guilan.ac.ir
تمامی حقوق برای دانشگاه گیلان محفوظ است.