فراخوان بیست و پنجمین جشنواره دانشجوی نمونه کشوری | یکشنبه ۲ آبان ۱۳۹۵ ۰۵:۳۱:۲۶
outstanding award.cdr

تمامی دانشجویان واجد شرایط می توانند در روزهای اول تا بیستم آبان ماه ۹۵ نسبت به ثبت نام در این دوره از جشنواره اقدام کنند.
دانشجویان برای کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه از لینک زیر استفاده نمایند:

فراخوان بیست و پنجمین جشنواره دانشجوی نمونه کشوری

بیست و پنجمین جشنواره دانشجوی نمونه بر اساس آیین‌نامه و شیوه‌نامه جدید در سطح دانشگاه‌های کشور (اعم از دانشگاه‌های دولتی وزارت علوم و بهداشت، دانشگاه آزاد، دانشگاه جامع پیام نور، فرهنگیان و موسسات غیر دولتی) با سیاست‌گذاری جدید و رویکرد نوین برگزار می شود.
الگوسازی از دانشجویان نمونه، ترویج فرهنگ علم‌آموزی و پژوهش‌گری، ارتقاء انگیزه فعالیت‌های علمی و فرهنگی در میان ایشان، تشویق دانشجویان به پرورش همزمان ابعاد متعدد شخصیتشان در حوزه آموزش، پژوهش، فرهنگی و اخلاقی و هدایت دانشجویان برتر به تولید محصولات متنوع علمی-پژوهشی(مقالات، تالیف کتب، طرح‌های پژوهشی و …) از جمله اهداف این جشنواره است.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است.

013-33343630-5
رشت خیابان نامجو. کد پستی: 4193833697