در سوگ رحلت همکاری دیگر | دوشنبه ۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۷:۵۱:۱۸

بیا به ماتم باغ و بهار گریه کنیم      به یاد هجرت گل، زار زار گریه کنیم

هنوز دلهای دانشگاهیان دانشگاه گیلان در سوگ دو همکار خونبار است. هنوز بیرق غم و عزا به زیر کشیده نشده، هنوز چشمها اشکبار است که خبر می رسد عزیزی دیگر ما را ترک کرد و به دیار باقی شتافت. همکاری که همگی او را به فضل و دانش و ادب و اخلاق می شناختند. مرحوم مهندس مهدی سلیمی همکار برجسته دانشکده کشاورزی . این مصیبت بزرگ را به خانواده معزز آن مرحوم و جامعه دانشگاهی و دانشگاهیان دانشگاه گیلان تسلیت و تعزیت عرض می کنیم  و از خداوند منان می خواهیم به بزرگی این غم به دلهای داغدار صبر و شکیبایی عطا نماید و روح آن مرحوم را قرین رحمت بی منتهای خود قرار دهد.

تا کی زمانه داغ غمم بر جگر نهد

یک داغ نیک ناشده داغ دگر نهد

هر داغ  کآورد  قدری رو به بهتری

آن داغ  را گذارد و داغ بَتر   نهد