سود تسهیلات بانکی کاهش یافت | چهارشنبه ۹ تیر ۱۳۹۵ ۰۵:۴۲:۱۷

به دنبال کاهش نرخ سود سپرده در هفته گذشته این بار شورای پول و اعتبار به کاهش نرخ سود تسهیلات رای داد و آن را تا ۱۸ درصد کم کرد.
سود بانکی

به گزارش ایسنا، در نتیجه جلسه امروز عصر شورای پول و اعتبار، اعضا ضمن تایید و تصویب آنچه که اخیرا تحت عنوان توافق بانک‌ها انجام شده و طی آن سود سپرده سالانه از ۱۸ به ۱۵ درصد کاهش یافته بود، نرخ سود تسهیلات را مورد بررسی قرار داد.

بر این اساس شورای پول و اعتبار در زمینه تعدیل نرخ‌های سود تسهیلات تصمیم گرفت تا نرخ سود تسهیلات را از ۲۲ درصد موجود به ۱۸ درصد کاهش دهد.

همچنین بنابر مصوبه شورای پول و اعتبار نرخ سود تسهیلات بانک کشاورزی برای تسهیلات سرمایه‌گذاری ۱۵ درصد و برای سایر تسهیلات ۱۸ درصد تعیین شد.

مصوبه شورای پول و اعتبار در رابطه با کاهش نرخ سود تسهیلات از ۱۶ تیرماه از سوی بانک‌ها و موسسات اعتباری لازم‌الاجرا خواهد بود.

همچنین شورای پول و اعتبار حداقل سرمایه موردنیاز برای تاسیس بانک‌های برون‌مرزی را تعیین و از ۲۵ میلیون یورو به ۱۵۰ میلیون یورو افزایش داد.

شورای صنفی کارکنان