دعوت از همکاران برای اظهار نظر در باره پیش نویس اساسنامه شورای صنفی | دوشنبه ۳۱ خرداد ۱۳۹۵ ۰۴:۱۶:۲۸

به حول و قوه الهی پیش نویس اساسنامه شورای صنفی اعضای غیرهیأت علمی دانشگاه گیلان تهیه شد.

ضمن سپاس از همکارانی که در تهیه این پیش نویس با شورا مرکزی همکاری کردند به اطلاع کلیه همکاران غیر هیأت علمی دانشگاه می رساند این پیش نویس طی دو نشست شورای مرکزی مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت و هم اکنون ویرایش دوم آن آماده است که از این طریق در معرض دید تمام همکاران قرار می گیرد. استدعا شورای مرکزی این است که همکاران عزیز در فرصت تعیین شده پیش نویس اساسنامه را مطالعه و نظرات اصلاحی و مکتوب خود را به طریق مقتضی به شورای مرکزی ارسال تا در تهیه نسخه نهایی پیش نویس لحاظ  شود.

آخرین فرصت برای دریافت نظرات اصلاحی : ۱۵ تیرماه ۱۳۹۵

یکی از راه های پیشنهادی برای ارسال نظرات، سیستم اتوماسیون دانشگاه است.

دریافت کننده نظارت: آقای محمدابراهیم رجب پور ، دبیر شورا

برای دریافت فایل اساسنامه   اینجا  را کلیک کنید

• دیدگاه کارمند در ۳۱ خرداد ۱۳۹۵

با سلام