دعوت به همکاری و همراهی | سه شنبه ۳ شهریور ۱۳۹۴ ۰۴:۵۶:۳۱

شورای مرکزی دانشگاه مفتخر است که بتواند در راستای اهداف و وظایفی که از سوی همکاران محترم به عهده آنان گذاشته شده گام بردار و از هیچ کوششی برای تحقق خواسته های همکاران و ایجاد زمینه های لازم برای تعامل و هم اندیشی با مدیران دانشگاه کوتاهی نکند و شرایطی را فراهم کند تا همکاران محترم بتوانند مشکلات، دغدغه ها،  نظرها و پیشنهادهای سازنده خود را طرح نمایند. از همه همکاران محترم استدعا داریم ما را در پیمودن راهی که هنوز در ابتدای آن هستم یاری نمایید. نقدها و پیشنهادی ها شما می تواند چراغ راه مان باشد پس از ما دریغ نفرمایید.

همچنین به منظور ایجاد فضای شاد و با نشاط، همراه با همدلی و همگرایی و ایجاد محیطی پاک برای خدمت بهتر و پویایی بیشتر، مقالات، تحقیقات و دلنوشته ها خود در حوزه کارمندی  و هر آنچه که باعث دانش افزایی و هم افزایی بین همکاران می شود را برای مان ارسال کنید تا با نام شما در مجله الکترونیکی سایت شورای صنفی کارکنان درج شود.

راه اندازی این سایت هنوز در مرحله آزمایشی است. به امید خدا در آینده نزدیک بخشهای متنوع تر و مفیدتری، با یاری شما، در سایت ایجاد خواهد شد. نظر شورای مرکزی این است که سایت شورا سایتی تعاملی باشد و یک سویه عمل نکند بلکه فرصتی باشد تا همکاران نیز بتوانند به راحتی مطالب خود را ارائه دهند. دستاورد چنین رویکردی بی تردید باعث رشد بهره وری، بهداشت روانی محیط کار و همدلی و همگرایی خواهد شد و در تنظیم سالم روابط بین کارکنان و مدیران دانشگاه نقش مؤثری ایفا خواهد کرد.

همکاران محترم می توانند مطالب و نوشته های خود را به آدرس ایمیل شورا ارسال کنند و یابه آقای محمد ابراهیم رجب پور،دبیر شورا،  یا به یکی از اعضای شورا تحویل دهند.

شورای صنفی کارکنان