شرایط اخذ تسهیلات بانکی بر اساس قرارداد جدید | یکشنبه ۲ اسفند ۱۳۹۴ ۰۵:۵۰:۱۵

باسمه تعالی

شرایط اخذ تسهیلات براساس قراردادجدید مورخ ۲۲/۱۱/۹۴( دانشگاه با بانک تجارت) منحصرا” برای وام های ذیل:

ویژه اعضای غیر هیات علمی:

• خودرو ۲۵۰ میلیون ریال: مدت باز پرداخت ۶۰ ماهه نرخ سود ۲۱ درصد  اقساط ماهیانه ۶۶۶۷۰۰۰ ریال
  • تعمیر مسکن ۳۰۰ میلیون ریال( با سند منزل مسکونی):مدت باز پرداخت ۶۰ ماهه نرخ سود ۲۱ درصد  اقساط ماهیانه ۸۰۰۰۰۰۰ ریال

***********************************************************************

اعطای وام برای پرسنل شرکتی:

تعمیر مسکن۱۰۰ میلیون ریال  ( با سند منزل مسکونی) : تا سقف با اقساط ۳۶ ماهه نرخ سود ۲۱ درصد  اقساط ماهیانه ۳۷۷۷۰۰۰ ریال با معرفی دو ضامن ( با نامه کسر از اقساط از دانشگاه).

***********************************************************************************

اعطای وام ویژه اعضای هیات علمی:

تعمیر مسکن ۷۰۰ میلیون ریال( با سند منزل مسکونی).

• خرید کالا ۱۵۰ میلیون ریال: مدت باز پرداخت ۳۶ ماهه نرخ سود ۲۱ درصد  اقساط ماهیانه ۵۶۶۷۰۰۰ ریال
  • دریافت تسهیلات در قالب خرید وسایل و تجهیزات پژوهشی: تا سقف ۵۰۰ میلیون ریالبا اقساط ۶۰ ماهه

***********************************************************************

• شرایط و فرایند دریافتتسهیلات توسط متقاضیان:

الف- ابلاغ به کلیه واحدهای تابعه جهت ثبت نام متقاضیان تسهیلات ( ویژه وام های خودرو۲۵۰ میلیون – ۳۰۰ میلیون ریال و ۱۵۰ میلیون ریال ) از سوی اداره کارگزینی.

ب- اعلام اسامی متقاضیان از سوی واحدهای مربوطه به اداره کارگزینی.

پ- سهمیه هر ماه که قبلا از سوی بانک ابلاغ گردیدهبه صورت قرعه کشی از سوی اداره بیمه و رفاه تعیین،و اعلام لیست متقاضیان به بانک.

ت- متقاضی از سه نوع تسهیلات فوق الذکر فقط یک نوع را می تواند در خواست نماید.

ث- چنانچه متقاضی شرایط احراز اخذ تسهیلات را نداشته حذف و نفر بعدی جایگزین می گردد.

• فقط اشخاصی می­توانند از سوی واحدها معرفی شوند که، به صورت عادی ( نه تسویه حساب) سنوات اقساط ماهیانه شان تمام شده و بدهی نداشته باشند.
  • تسهیلات بانکی که قبلا تحت عنوان ( وام خودرو تا سقف۱۵۰ میلیون ریالی – خرید کالا تا سقف ۸۰میلیون ریالی و تعمیر مسکن ( با سند منزلی مسکونی)تا سقف ۱۰ میلیون ریالی به مانند روال گذشته همچنان به قوت خود باقی است. متقاضیانمی توانند بدون نوبت نسبت به اخذ تسهیلات اقدام نمایند.
  • اعضای هیات علمی که متقاضی استفاده از تسهیلات در قالب خرید وسایل و تجهیزات پژوهشی تا سقف ۵۰۰ میلیون ریال و در قالب خرید محل کار( اجاره به شرط تملیک) تا سقف ۸۰۰ میلیون ریال می باشند در صورت در خواست (اتوماسیون اداری) و احراز شرایط از سوی بانک، محدودیتی در معرفی متقاضیاننمی باشد.
  • نرخ سود تسهیلات اعطایی به کارکنان دانشگاه در قالب مرابحه با ۳ درصد تخفیف نسبت به نرخهای بانک مرکزی ( ۲۱ درصد) اعمال می گردد. ضمنا”کارکنان دانشگاه از پرداخت ۶ درصد کارمزد و ۵ درصد سپرده نقدی معاف می باشند.
  • در مورد تسهیلات با باز پرداخت بیشتر از ۳۶ ماه مبلغ پیش پرداخت به صورت زیر: ابتدا مبلغ مورد نظر واریز سپس ظرف حداکثر ۴۸ ساعت مجددا به حساب شخص عودت می گردد.
  • تسهیلات ۳۵۰۰۰۰۰۰۰ ریال مبلغ پیش پرداخت ۸۷۵۰۰۰۰۰ریال
  • تسهیبلات ۳۰۰۰۰۰۰۰۰ ریال مبلغ پیش پرداخت ۷۵۰۰۰۰۰۰ ریال
  • تسهیبلات ۲۵۰۰۰۰۰۰۰ ریال مبلغ پیش پرداخت ۶۲۵۰۰۰۰۰ ریال

اداره کارگزینی بیمه و رفاه

• دیدگاه کارمند3 در ۲۸ مهر ۱۳۹۵

با سلام. با توجه به کاهش سود بانکی از ۲۱ به ۱۸ درصد، خواهشمندم جداول مربوطه را بروز فرمایید.

شورای صنفی کارکنان