آخرین مهلت تمدید و یا انصراف از خوابگاه برای نیمسال دوم ۹۸-۹۷ | یکشنبه ۲۳ دی ۱۳۹۷ ۰۶:۱۸:۰۳

دانشجویانی که تاکنون نسبت به تمدید یا انصراف از خوابگاه برای نیمسال دوم ۹۸-۹۷ اقدام نکرده اند، فقط در ساعت اداری روز سه شنبه ۹۷/۱۰/۲۵ فرصت دارند برای جلوگیری از مشکلات ناشی از عدم تمدید خوابگاه، از طریق سامانه خدمات الکترونیک دانشگاه گیلان به آدرس: http://stu.guilan.ac.ir نسبت به تمدید یا انصراف اقدام نمایند.

دانشجویانی که برای نیمسال آینده، قصد تمدید خوابگاه را ندارند با مراجعه به سامانه مذکور و ثبت انصراف خود از سکونت در نیمسال آینده تا تاریخ ۹۷/۱۱/۵ به مسئول خوابگاه خود برای تحویل اتاق و تسویه حساب خوابگاه اقدام نمایند.

(دانشجویان محترم توجه داشته باشند مهلت فوق تمدید نخواهد شد)

اداره خوابگاههاي دانشجويي دانشگاه گيلان

سازمان مرکزی