اولین جلسه شورای سیاست گذاری بهداشت وسلامت دانشگاهیان در دفتر معاونت دانشجویی برگزار شد | یکشنبه ۵ دی ۱۳۹۵ ۰۹:۳۱:۱۲
img_1261

اولین جلسه اعضای شورای سیاستگذاری بهداشت و سلامت دانشگاهیان توسط رئیس مرکز بهداشت و درمان دانشگاه در تاریخ پنجم دی ماه ۱۳۹۵ در محل دفتر معاونت دانشجویی برگزار شد.

در این جلسه که با حضور آقای دکتر باستی معاون دانشجوئی (رئیس شورا)، دکتر شهربانو کاظمی، رئیس مرکز بهداشت ودرمان (دبیر شورا)، آقای دکتر فرحبخش، مدیر امور دانشجوئی، آقای کمایی، مدیر امور اداری و آقای ابراهیم رجب پور  نماینده کارکنان در ستاد رفاهی، برگزار شد و گزارش مرکز بهداشت و درمان از آشپز خانه و سلف سرویس های دانشگاه ارائه شد و همچنین مسائل مربوط به کارگاهها و طرحهای پیشنهادی آموزشی بهداشتی دانشجویان وکارکنان در این جلسه مورد بررسی قرار گرفت.

img_1261

معاونت دانشجویی