اول دسامبر برابر با دهم آذر، روز جهانی مبارزه با ایدز | شنبه ۱۰ آذر ۱۳۹۷ ۰۵:۱۷:۳۰

از اول دسامبر سال ۱۹۸۸ (برابر ۱۰ آذر) روز جهانی ایدز نامگذاری شده است و هر ساله برای این روز، شعار خاصی نیز در نظر گرفته می شود. هدف عمده از این کار این است که به عموم مردم یادآوری شود که HIV از بین نرفته است و هنوز کارهای زیادی است که باید انجام شود. در روز جهانی ایدز مردم لباس های شان را به روبان قرمز مزین می کنند تا توجه و مراقبت در برابر HIV و ایدز را متذکر شده و به دیگران یادآور شوند که تعهد و پایبندی و حمایت آنها مورد نیاز است.شعار روز جهانی ایدز در سال ۲۰۱۸ عبارت “برای آگاهی از سلامت خود من هم آزمایش HIV می دهم” می باشد . HIV امروز یک بیماری مرگبار نیست بلکه یک عفونت مزمن اما قابل درمان بشمار می رود. چنانچه درمان در زمان مناسب آغاز شود انتظار می رود که فرد همان طول عمری را داشته باشد که فرد بدون HIV داشته است.

سازمان مرکزی
معاونت دانشجویی