برگزاری کارگاه آموزشی ویژه اساتید | شنبه ۶ بهمن ۱۳۹۷ ۰۷:۰۹:۴۱

مرکز مشاوره دانشگاه و دبیرخانه دانشگاه عاری از دخانیات و پیشگیری از مصرف مواد دانشگاه گیلان در راستای تفاهم نامه منعقده بین ستاد مبارزه با مواد مخدر و سازمان امور دانشجویان وزارت علوم، به منظور برجسته کردن نقش اساتید محترم دانشگاه در پیشگیری از آسیب های روانی- اجتماعی دانشجویان، دوره دانش افزایی  “نحوه تعامل با دانشجویان در معرض آسیب و شیوه ارجاع آنان” ویژه اساتید دانشگاه گیلان در شیفت صبح و کارگاه آموزشی “نحوه تعامل با دانشجویان در معرض آسیب با تاکید بر پیشگیری اولیه از اعتیاد” ویژه اساتید دانشگاههای استان در شیفت عصر در تاریخ سوم بهمن ۹۷ در تالار حکمت دانشگاه برگزار گردید. ضمناً دکتر حمید یعقوبی عضو هیئت علمی دانشگاه شاهد و مشاور سازمان امور دانشجویان به عنوان مدرس این کارگاه ها مطالب را ارائه نمودند.

سازمان مرکزی
معاونت دانشجویی