تعیین انتخاب اتاق و هم اتاقی متقاضیان خوابگاه در سال تحصیلی ۹۷-۹۶ | چهارشنبه ۱۵ شهریور ۱۳۹۶ ۰۳:۵۵:۵۵

قابل توجه دانشجویان متقاضی خوابگاه در سال تحصیلی ۹۷-۹۶

( انتخاب اتاق و هم اتاقی)

• سرگروه های محترم تمامی ورودی ها و کلیه مقاطع که تاکنون موفق به انتخاب اتاق نشده اند، از ساعت ۹ صبح مورخ ۹۶/۶/۱۵ لغایت ساعت ۱۴ مورخ ۹۶/۶/۱۶ می توانند اتاق مورد نظر خود را از طریق سامانه دانشجوئی انتخاب نمایند.
  • همچنین دانشجویان محترمی که به هر دلیلی در زمانبندی اعلام شده (طبق اطلاعیه تاریخ ۹۶/۶/۷) موفق به تشکیل گروه، انتخاب اتاق نشده اند می رساند از ساعت ۱۵ روز پنجشنبه ۹۶/۶/۱۶ لغایت ساعت ۲۴ شنبه مورخ ۹۶/۶/۱۸ می توانند به صورت انفرادی نسبت به رزرو اتاق اقدام نمایند.
  • شایان ذکر است در صورت عدم انتخاب اتاق توسط دانشجویان در بازه زمانی فوق، اسکان آنها توسط مسئولان خوابگاه در ظرفیت های باقیمانده صورت می پذیرد.

اداره خوابگاه های دانشجویی دانشگاه گیلان

معاونت دانشجویی