تمديد ثبت نام خوابگاه دانشجويان ورودي ماقبل ۹۶ | سه شنبه ۱۴ شهریور ۱۳۹۶ ۰۷:۵۹:۴۶

تمديد ثبت نام خوابگاه دانشجويان ورودي ماقبل ۹۶

به اطلاع دانشجويان محترم کليه مقاطع و وروديهاي ماقبل ۹۶ (۹۵-۹۴-۹۳) که منعي براي ثبت نام خوابگاه ندارند و قبلاً به هر دليلي موفق به ثبت نام خوابگاه نشده اند، مي رساند.

جهت ثبت نام خوابگاههاي دانشجوييمي توانند از ساعت ۸ صبح روز يکشنبه مورخ  ۹۶/۶/۱۹ تا ساعت ۱۴ روز چهارشنبه مورخ ۹۶/۶/۲۲ به شرح زير اقدام نمايند.

نحوه ثبت نام :

ثبت نام فقط بصورت الكترونيكي بوده و دانشجويان گرامي  مي توانند از طريق سامانه خدمات دانشجويي معاونت دانشجويي دانشگاه گيلانhttp://stu.guilan.ac.ir   اقدام نمايند.

نحوه ورود به سامانه الکترونيکي

1. نام کاربري شماره دانشجويي
  2. کلمه عبور
  3. ورود به گزينه درخواست خوابگاه و ثبت نام .

توجه :

الف – اين مرحله فقط بعنوان ثبت نام اوليه متقاضيان خوابگاه بوده و پس از بررسي درخواستها و اعلام نتايج واسامي پذيرفته شدگان خوابگاه متعاقبا” ؛از طريق سامانه فوق اطلاع رساني خواهد شد .

ب –كليه دانشجويان مي بايست فرم الكترونيكي درخواست خوابگاه را تكميل نموده و مدارك لازم را اسكن و الصاق نمايند .درصورت عدم ارسال مدارک لازم تقاضاي خوابگاه قابل بررسي نخواهد بود .

ج- فقط دانشجويان روزانه با مشخصات زير مي توانند نسبت به ثبت نام خوابگاه اقدام نمايند:

1. دانشجويان كارشناسي پيوسته و دانشجويان دوره دكتري وروديهاي  ۹۳، ۹۴ و ۹۵ .
  2. دانشجويان كارشناسي پيوسته ورودي بهمن ۹۲ .
  3. دانشجويان كارشناسي ارشد ورودي ۹۵ .

تذكر :

۱٫ بعد از تاريخ ۹۶/۶/۲۲ سامانه مذكور بسته شده  و ثبت نام به عمل نخواهد آمد  .

۲٫ تقاضاي دانشجويان کارشناسي که ۶ ترم از خوابگاه استفاده نموده اند به شرط وجود ظرفيت خالي و براساس اولويت بررسي خواهد شد.

۳٫ دانشجوياني كه خوابگاه به آنان تعلق نمي گيرد و مجاز به ثبت نام نمي باشند، عبارتند از:

دانشجويان دوره هاي شبانه، پرديس بين الملل ، مهمان ،انتقالي و  بومي درجه ۱ ( تا شعاع ۵۰ کيلومتري شهر رشت ) و دانشجويان کارشناسي و دکتري،که تا حد مجاز (۸ ترم ) و کارشناسي ارشد( ۴ ترم ) از خوابگاه استفاده نموده اند.

۴٫ بر اساس تصميم کميته خوابگاهها به دانشجوياني که مقررات سکونت خوابگاه را رعايت ننموده و يا نسبت به تحويل وسايل اتاق و تسويه حساب با مسئولين خوابگاه هاي  مربوطه در پايان سال اقدام نکرده اند  در سال تحصيلي آينده  خوابگاه تعلق نخواهد گرفت.

۵٫ به دانشجوياني که اجاره بهاء خوابگاه را پرداخت نکرده اند و يا در سامانه صندوق رفاه  در مقاطع قبلي بدهي معوقه دارند، خوابگاه تعلق نخواهد گرفت.

لذا دانشجويان فوق مي بايست قبل از ثبت نام، جهت پرداخت بدهي معوقه تا تاريخ ۹۶/۶/۱۵ از طريق پورتال دانشجويي صندوق رفاه http://bp.swf.ir  اقدام نموده و پس از پرداخت بدهي نسبت به ثبت نام اقدام نمايند.

۶٫ به دانشجوياني که در مقاطع قبلي نسبت به تسويه حساب با صندوق رفاه اقدام نکرده اند، خوابگاه تعلق نخواهد گرفت.

ضمنا” دانشجويان گرامي مي توانند در صورت بروز هرگونه مشكل با شماره تلفن ۳۳۶۹۰۵۲۶-۰۱۳ ويا با تلفن هاي ۸۴-۳۳۶۹۰۲۷۴-۰۱۳ داخلي ۲۰۲۴ و ۲۰۲۲  اداره خوابگاه ها تماس حاصل فرمايند.

اداره خوابگاههاي دانشجويي دانشگاه گيلان

معاونت دانشجویی