ثبت نام خوابگاه دانشجويان جديدالورود مقاطع ارشد و دکتري | سه شنبه ۱۴ شهریور ۱۳۹۶ ۰۷:۰۴:۰۱

ثبت نام خوابگاه دانشجويان جديدالورود مقاطع کارشناسي ارشد و دکتري ورودي سال تحصيلي ۹۷-۹۶

شرايط و مهلت درخواست خوابگاه براي  سال تحصيلي ۹۷- ۹۶

ضمن عرض تبريک به دانشجويان محترم جديد، کليه دانشجويان روزانه مقاطع کارشناسي ارشد و دکتري  ورودي سال ۹۶ مي توانند از ساعت ۸ صبح روز يکشنبه مورخ  ۹۶/۶/۱۹ تا ساعت ۱۴ روز چهارشنبه مورخ ۹۶/۶/۲۲ به شرح زير نسبت به ثبت نام  و درخواست خوابگاه اقدام نمايند.

نحوه ثبت نام :

ثبت نام فقط بصورت الكترونيكي بوده و دانشجويان گرامي  مي توانند از طريق سامانه خدمات دانشجويي معاونت دانشجويي دانشگاه گيلانhttp://stu.guilan.ac.ir   اقدام نمايند.

نحوه ورود به سامانه الکترونيکي

1. نام کاربري: کدملي + ۹۶   مانند: ۹۶۱۲۳۴۵۶۷۸۹۰ می باشد.
  2. رمزعبور: كد ملي دانشجو مي باشد.
  3. ورود به گزينه درخواست خوابگاه و ثبت نام .

توجه:

الف اين مرحله فقط به عنوان ثبت نام اوليه متقاضيان خوابگاه بوده و پس از بررسي درخواستها و اعلام نتايج واسامي پذيرفته شدگان خوابگاه متعاقبا”؛ از طريق سامانه فوق اطلاع رساني خواهد شد .

ب كليه دانشجويان مي بايست فرم الكترونيكي درخواست خوابگاه را تكميل نموده و مدارك لازم را اسكن و الصاق نمايند. درصورت عدم ارسال مدارک لازم تقاضاي خوابگاه قابل بررسي نخواهد بود .

تذكر:

۱٫ از ساعت ۱۴ مورخ ۹۶/۶/۲۲ سامانه ثبت نام خوابگاه بسته خواهد شد.

۲٫ دانشجوياني كه خوابگاه به آنان تعلق نمي گيرد و مجاز به ثبت نام نيستند، عبارتند از :

دانشجويان دوره هاي شبانه، پرديس بين الملل، مهمان، انتقالي و بومي درجه ۱ ( تا شعاع ۵۰ کيلومتري شهر رشت ).

۳٫ به دانشجوياني که در سامانه صندوق رفاه  در مقاطع قبلي بدهي معوقه دارند، خوابگاه تعلق نخواهد گرفت.

لذا دانشجويان فوق مي بايست قبل از ثبت نام، جهت پرداخت بدهي معوقه از طريق پورتال دانشجويي صندوق رفاه http://bp.swf.ir  اقدام نموده و پس از پرداخت بدهي  نسبت به ثبت نام اقدام نمايند.

۴٫ به دانشجوياني که در مقاطع قبلي نسبت به تسويه حساب با صندوق رفاه اقدام نکرده اند، خوابگاه تعلق نخواهد گرفت.

ضمنا” دانشجويان گرامي مي توانند در صورت بروز هرگونه مشكل با شماره تلفن هاي ۸۰-۳۳۶۹۰۲۷۴-۰۱۳ داخلي ۲۰۲۲ ، ۲۰۲۴ و ۲۰۳۴  اداره خوابگاه ها تماس حاصل فرمايند.

اداره خوابگاههاي دانشجويي دانشگاه گيلان

معاونت دانشجویی