ثبت نام وامهای دانشجویی نیمسال دوم ۹۷-۹۶ از طریق سامانه صندوق رفاه دانشجویان | شنبه ۶ بهمن ۱۳۹۷ ۰۶:۱۷:۲۱

دانشجویان فرصت دارند تا پایان بهمن ماه ثبت نام اینترنتی خود را در پورتال دانشجویی صندوق رفاه انجام داده و مدارک مربوط به وام را به اداره رفاه دانشجویان تحویل دهند.

دانشجویان گرامی حتما قبل از ثبت نام به نکات زیر دقت فرمایید.

• حتماً راهنمای تسهیلات و راهنمای ثبت نام را مطالعه و سپس نسبت به ثبت نام خود اقدام نمایید.
  • مدارک مورد نیاز ثبت نام وامها را از راهنمای تسهیلات مطالعه فرمایید و تا پایان بهمن ماه این مدارک را تهیه و به اداره رفاه دانشجویی دانشگاه تحویل دهید.
  • فرمهای مورد نیاز وام  و فرم تعهد نامه محضری  و فرم نمونه گواهی کسر از حقوق را از لینک مربوطه  دانلود نمایید
  • ضامن وام می بایست کارمند شاغل رسمی یا پیمانی دولتی یا بازنشسته با ارائه گواهی کسر از حقوق باشد.
  • فقط درخواست وام آندسته دانشجویانی که ثبت نام اینترنتی وام خود را تکمیل نموده و مدارک لازمه را ارائه نمایند بررسی خواهد گردید .
  • به دانشجویانی که به هر نحوی بدهی معوقه به صندوق رفاه داشته باشند، – معوقه دفترچه اقساط یا بدهی خوابگاهی- وام تعلق نمی گیرد.
  • فقط دانشجویان دکتری ورودی های ۹۶ و ماقبل می توانند وام ضروری ویژه درخواست دهند.

اداره رفاه دانشجویی دانشگاه

سازمان مرکزی