شرایط تخفیف اجاره خوابگاه از سوی صندوق رفاه دانشجویان | سه شنبه ۶ آذر ۱۳۹۷ ۰۸:۰۰:۴۹

آیا می دانید در صورت پرداخت اجاره بهای خوابگاه تا تاریخ ۹۷/۰۹/۲۵ از ۱۰ درصد تخفیف صندوق رفاه برخوردار خواهید شد و بخش قابل توجهی از مبالغ واریزی شما از سوی صندوق رفاه دانشجوئی به دانشگاه برگشت داده شده تا صرف تجهیز و بازسازی خوابگاهها گردد.

آیا می دانید در صورت عدم پرداخت به موقع اجاره بهاء علاوه بر مراجعه حضوری به اداره خوابگاه برای پرداخت اجاره بهای خوابگاه، قادر به تمدید خوابگاه در ترم آینده نخواهید بود؟

بنابراین لازم است که تا تاریخ ۲۵ اذر نسبت به پرداخت اجاره بهای خوابگاه خود از طریق پورتال دانشجویی صندوق رفاه اقدام نمایید.

ضمناً جهت کسب اطلاعات بیشتر با اداره خوابگاهها ۳۳۶۹۰۵۵۰-۰۱۳ اداره خوابگاهها تماس حاصل فرمائید.

اداره خوابگاه های دانشجویی دانشگاه گیلان

سازمان مرکزی