شرایط و مهلت ثبت نام خوابگاه برای نیمسال دوم سال تحصیلی ۹۸-۹۷ | دوشنبه ۸ بهمن ۱۳۹۷ ۰۸:۲۸:۵۱

کلیه دانشجویان روزانه متقاضی سکونت در خوابگاه های دانشجویی اعم از (دانشجویان قدیم و دانشجویان ورودی بهمن۹۷ )می توانند برای نیمسال دوم سال تحصیلی ۹۸-۹۷، از تاریخ  ۹۷/۱۱/۹  تا  ۹۷/۱۱/۱۷ به شرح زیر و به صورت الکترونیکی با مراجعه به سامانه خدمات الکترونیک معاونت دانشجويي دانشگاه گيلان  http://stu.guilan.ac.ir   نسبت به ثبت نام و درخواست خوابگاه اقدام نمایند.

نحوه ورود به سامانه ی الکترونیکی

• نام کاربری: شماره دانشجویی
  • کلمه عبور: كد ملي دانشجو
  • عدد صفر از اول کد ملی حذف شود و کد ملی بدون صفرهای اول آن نوشته شود.
  • از منوی سمت چپ انجام مراحل ثبت نام، تکمیل فرم های دانشجویی و ارسال عکس،شناسنامه و کارت ملی( فقط مراحل شش گانه ) انجام شود و نیازی به هیچ گونه فرم تعهد محضری نیست .
  • پس از ورود به گزینه درخواست خوابگاه، تکمیل فرم های مربوطه، اسکن و الصاق مدارک لازم ودریافت کدپیگیری. این کد به منزله اتمام و تکمیل ثبت نام خواهدبود.(دریافت کد پیگیری الزامی است)

توجه :

الف – باتوجه به محدودیت ظرفیت خوابگاه های دانشگاه گیلان اين مرحله فقط به عنوان ثبت نام اوليه متقاضيان خوابگاه است و پس از بررسي درخواست ها و براساس اولویت ها، اسامي پذيرفته شدگان خوابگاه متعاقباً از طريق سامانه فوق و بخش دریافت پیام اعلام می گردد .

ب – كليه دانشجويان بايد فرم الكترونيكي درخواست خوابگاه را تكميل نمایند و مدارك لازم را اسكن و الصاق کنند . درصورت عدم ارسال مدارک ، تقاضای خوابگاه قابل بررسی نخواهد بود .

ج -دانشجویان پذیرفته شده در دانشکده فنی شرق گیلان از درخواست خوابگاه خودداری نمایند.

تذكرات :

• بعد از تاریخ ۹۷/۱۱/۱۷ سامانه  مذكور بسته می شود  و ثبت نام به عمل نخواهد آمد.
  • دانشجوياني كه خوابگاه به آنان تعلق نمي گيرد و مجاز به ثبت نام نیستند، عبارتند از :

دانشجویان دوره های شبانه (نوبت دوم)، پرديس بين الملل، مهمان،انتقالی و بومی درجه ۱ ( تا شعاع ۵۰ کیلومتری شهررشت ).

• به دانشجویانی که در سامانه صندوق رفاه در مقاطع قبلبدهي معوقه دارند، خوابگاه تعلق نمی گیرد ( ویژه دانشجویان مقاطع ارشد و دکتری ).

در ادامه دانشجويان فوق بايد قبل از درخواست خوابگاه، جهت پرداخت بدهي معوقه از طریق پورتال دانشجویی صندوق رفاه http://bp.swf.ir  اقدام نمایند .

• به دانشجویانی که در مقاطع قبل نسبت به تسویه حساب با دانشگاه خود و صندوق رفاه اقدام نکرده اند خوابگاه تعلق نمی گیرد ( ویژه دانشجویان مقاطع ارشد و دکتری ).
  • پس از پرداخت بدهی و تسویه حساب از مقطع قبل، جهت رفع بدهی با کارشناسان اداره خوابگاه ها تماس حاصل نمائید.

ضمناً دانشجويان گرامي مي توانند در صورت بروز هرگونه مشكل در ساعات اداری  با شماره تلفن های ۸۰-۳۳۶۹۰۲۷۴ -۰۱۳ داخلي ۲۰۲۲ ، ۲۰۲۴ و ۲۰۳۴  اداره خوابگاه های دانشجویی تماس حاصل نمایند.

اداره خوابگاههای دانشجویی دانشگاه گیلان

سازمان مرکزی