پرداخت اجاره بهای خوابگاه در نیمسال اول سال تحصیلی ۹۶- ۹۵ | یکشنبه ۲۱ آذر ۱۳۹۵ ۰۶:۰۶:۴۸

بدین وسیله به اطلاع دانشجويان محترم ساكن درخوابگاههاي دانشجويي  می رساند:

از آنجاکه تمدید سکونت در ترم آینده و صدور تسویه حساب خوابگاهی منوط به پرداخت به موقع اجاره بهای خوابگاه در ترم  جاری است؛ لطفاً جهت پرداخت اجاره بهای خوابگاه  حداكثر تا تاريخ  ۹۵/۹/۳۰ فرصت دارید تا  از طریق سامانه پورتال دانشجویی صندوق رفاه  به نشاني : http://bp.swf.ir و ورود به پورتال فاز ۲ ، با استفاده از کارتهای عضو شتاب به ترتیب زير اقدام نمایید.

ورود كاربر : كد ملي و كلمه عبور ، كه تكرار كد ملي  است. برای مثال:

كد ملي :    ۱-۱۱۱۱۱-۱۱۱
كلمه عبور:  ۱-۱۱۱۱۱-۱۱۱
  • دانشجویانی که برای اولین باروارد سامانه می شوند،درصورت تمايل مي توانندکلمه عبورخود را تغییر دهند و کلمه عبورجدید را ( حداقل ۶ رقم) تعیین نمایند،سپس مشخصات خود را تكميل وتایید کنند.
  • در قسمت بدهی خوابگاه ، بدهی ترم جاری را انتخاب نمایید.
  • گزینه پرداخت با کارت را انتخاب نمایید.
  • شماره کارت شتاب و اطلاعات مربوطه را وارد و سپس گزینه پرداخت را انتخاب نمایید.
  • گزینه تکمیل پرداخت که نشانگر پایان عملیات پرداخت است را انتخاب نمایید، يك نسخه از آنرا چاپ کنید يا ذخيره نماييد.

توجه:

درصورتيکه هنگام ورود به سامانه با مشكل مواجه شديد يا کلمه عبور خود را فراموش كرديد و يا بدهي خوابگاه براي شما ثبت نشده است ،  مي توانيد با كارشناسان اداره خوابگاه ها به صورت  حضوري و یا تلفني  ارتباط برقرار نماييد .

شماره هاي تماس ۲۸۰-۳۳۶۹۰۲۷۴- ۰۱۳   داخلي ۲۰۲۲ ،  ۲۰۲۴  و ۲۰۳۴

اداره خوابگاه های دانشجویی دانشگاه گیلان