برگزاری انتخابات شورای صنفی – رفاهی دانشجویان دانشگاه گیلان | سه شنبه ۲۶ آبان ۱۳۹۴ ۰۷:۰۸:۴۲
شورای صنفی

انتخابات شورای صنفی-رفاهی دانشجویان از ساعت ۹ صبح الی ۱۷ عصر روز ۹۴/۹/۲ در دانشگاه گیلان آغاز می گردد. در این انتخابات، دانشجویان از روز ۱۶ الی ۱۸ آبان ماه با مراجعه به دبیرخانه معاونت دانشجویی و دفاتر خوابگاهها ثبت نام کردند. پس از بررسی و تعیین صلاحیت آموزشی دانشجویان، طبق آیین نامه شورای صنفی-رفاهی دانشجویان دانشگاهها، ۲۵ نفر دانشجوی واجد شرایط (۱۸ نفر پسر و ۸ نفر دختر) کاندیدای انتخابات شورای صنفی دانشگاه گردیدند. در این انتخابات، ۹ نفر بعنوان عضو اصلی و ۳ نفر عضو علی البدل بعنوان اعضای شورای صنفی-رفاهی دانشجویان انتخاب می گردند. دانشجویان گرامی دانشگاه به دو روش زیر می توانند در این انتخابات شرکت نمایند:

۱-در صورت عدم حضور در دانشگاه در روز دوشنبه ۹۴/۹/۲ می توانند از طریق اینترنتی و با مراجعه به سامانه خدمات دانشجویی به نشانی stu.guilan.ac.ir  رای گیری را انجام دهند.

۲- با حضور در پای صندوق های رای الکترونیکی انتخابات شورای صنفی-رفاهی در دانشکده ها و خوابگاه های میرزاکوچک و بنت الهدی

• حوزه اخذ رای شماره ۱ – خوابگاه میرزاکوچک (ویژه پسران)
  • حوزه اخذ رای شماره ۲ – دانشکده ادبیات و علوم انسانی (عموم دانشجویان)
  • حوزه اخذ رای شماره ۳ – دانشکده تربیت بدنی ( عموم دانشجویان + خوابگاه بنت الهدی)