ثبت نام خوابگاه ويژه دانشجويان رشته تربيت بدني ورودي نيمسال دوم ۹۵-۹۴ | دوشنبه ۲۶ بهمن ۱۳۹۴ ۱۰:۲۷:۳۸

بدين وسيله به اطلاع مي رساند : دانشجويان رشته تربيت بدني ورودي نيمسال دوم ۹۵-۹۴  از ساعت ۱۴ روز دوشنبه مورخه ۹۴/۱۱/۲۶ تا پايان روز چهارشنبه ۹۴/۱۱/۲۸ فرصت دارند نسبت به ثبت نام خوابگاه در سامانه خدمات الکترونيک دانشگاه گيلان به آدرس:http://stu.guilan.ac.ir    اقدام نمايند.

نام كاربري:      شماره دانشجويي

كلمه عبور:        شماره ملي

توجه:

۱-    پس از باز شدن صفحه شخصي براي ثبت نام اوليه فرمهاي مربوطه را تکميل و ارسال نماييد .

۲-    از بالاي صفحه ، گزينه درخواست خوابگاه را انتخاب کرده و فرآيند ثبت نام خوابگاه را تکميل و کد پيگيري دريافت نماييد.

۳-    توجه داشته باشيد درصورتيکه گزينه اي را انتخاب کرديد مدرک مربوطه را مي بايست اسکن و ارسال نماييد ، در غيراينصورت از انتخاب گزينه مربوطه صرف نظر نماييد.

تذکر :

۱- مهلت اعلام شده به هيچ وجه تمديد نخواهد شد.

۲- اسامي مشمولين خوابگاه در تاريخ ۳۰/۱۱/۹۴ در همين سامانه اعلام خواهد شد و اين دسته از دانشجويان فقط تا تاريخ ۴/۱۲/۹۴  فرصت دارند تا خوابگاه خود را تحويل بگيرند.

۳-عدم مراجعه تا تاريخ ۴/۱۲/۹۴ به منزله انصراف از دريافت خوابگاه بوده و ظرفيت فوق به افراد واجد شرايط تعلق خواهد گرفت.

اداره خوابگاه هاي دانشجويي دانشگاه گيلان

معاونت دانشجویی