ثبت نام دانشجویان متقاضی بیمه تکمیلی سال ۱۳۹۴ | دوشنبه ۱۸ آبان ۱۳۹۴ ۰۶:۳۲:۰۲
bime_takmili

به اطلاع کلیه دانشجویان دانشگاه گیلان می رساند

با عقد قرارداد با شرکت بیمه ایران ، علاوه بر اینکه تمامی دانشجویان تحت پوشش بیمه حوادث قرار گرفته اند، دانشجویانی که متقاضی استفاده از خدمات بیمه تکمیلی هستند نیز به شرط داشتن بیمه پایه (دفترچه خدمات درمانی یا تامین اجتماعی) می توانند تا پایان وقت اداری روز چهارشنبه ۲۷/۸/۹۴ با در دست داشتن مدارک زیر به اداره رفاه دانشجویی اتاق ۱۰۷ مراجعه نموده و نسبت به ثبت نام بیمه تکمیلی طبق تعرفه جدول تعهدات بیمه تکمیلی دانش زیر اقدام نمایند.

۱٫ کپی شناسنامه (صفحه اول و دوم)

۲٫ کپی کارت ملی

۳٫ کپی صفحه اول دفترچه بیمه پایه

۴٫ کپی کارت دانشجویی

دانشجویان متاهل می توانند برای همسر و فرزندان خود با داشتن کپی شناسنامه ، کارت ملی و صفحه اول دفترچه بیمه پایه آنان ثبت نام نمایند.

دانشجویان روزانه می توانند ۵۰% حق بیمه تکمیلی سالیانه را از وام صندوق رفاه (تحت شرایط صندوق) استفاده نمایند و ۵۰% باقیمانده را موقع ثبت نام پرداخت کنند . از سایر دانشجویان کل حق بیمه تکمیلی یکسال در هنگام ثبت نام اخذ خواهد شد.

معاونت دانشجویی