ثبت نام وام ويژه دکتري | شنبه ۱ اسفند ۱۳۹۴ ۱۱:۳۶:۳۷

به اطلاع ميرساند دانشجويان دکتري روزانه مي توانند از تاريخ ۹۴/۱۲/۰۱ تا ۹۴/۱۲/۰۸ درخواست وام ويژه دانشجويان دکتري خود را در سامانه خدمات دانشجويي ثبت نموده و اصل مدارک تاييد شده را پس از اسکن آنها و بارگذاري در سيستم خدمات دانشجويي به اداره رفاه دانشجويي تحويل فرمايند .

شرايط عمومي متقاضيان وام ويژه دکتري :

– دانشجويان روزانه مقطع دکترا که از موضوع رساله خود دفاع کرده و رساله انها تصويب شده باشد مي توانند متقاضي وام ويژه دکترا باشند .

-دانشجويان بايد براي دريافت وام دو سند تعهد محضري با ضامن معتبر (کارمند رسمي يا پيماني دولت) به اداره رفاه ارائه نمايند

– وام ويژه دکتري صرفا در سنوات مجاز تحصيل (۸ نيمسال) قابل پرداخت مي باشد .

– دانشجويان متقاضي وام ويژه دکتري نمي توانند از وام تحصيلي استفاده نمايند .

– دانشجويان مي بايست در مقطع ارشد تسويه حساب صندوق رفاه يا دفترچه قسط بدون معوقه داشته باشند .

– داشتن شماره حساب عابر بانک تجارت شعبه دانشگاه الزاميست .

– ثبت تاريخ دفاع از پيشنهاد رساله (پروپزال) در فرم هاي مربوطه که به تاييد معاونت پژوهشي دانشگاه رسيده باشد ،الزامي است .

نحوه درخواست وام :

دانشجويان  مي توانند درخواست وام ويژه خود را درسامانه خدمات دانشجويي به آدرس http://stu.guilan.ac.ir/ ثبت نموده و اصل مدارک تاييد شده رابه همراه کپي کارت دانشجويي، پس از اسکن آنها و بارگذاري در سيستم خدمات دانشجويي به اداره رفاه دانشجويي تحويل فرمايند .

دانشجوياني که براي اولين بار نسبت به درخواست وام ويژه دکتري اقدام مي کنند مي بايست فرم شماره يک و دو را از سامانه پرنت گرفته ، تکميل و تاييد نموده و سپس در سامانه خدمات دانشجويي بارگذاري نمايند .

دانشجوياني که قبلا يکبار ازاين وام استفاده کرده اند فرم هاي يک و سه را دريافت ،تکميل و بارگذاري نمايند .

لطفا برگه هاي اسکن شده ، خوانا حداکثر تا ۲۰۰ kb با فرمت jpg و با اسم انگليسي نامگذاري گردد .

معاونت دانشجویی