سمپاشي و نظافت خوابگاهها در ايام تعطیلات عيد | یکشنبه ۱۶ اسفند ۱۳۹۴ ۰۶:۴۷:۳۵

ضمن تبريك سال نو و آرزوي سلامتي و سالي خوش براي همه دانشجويان گرامي ، با توجه به فرا رسيدن ايام نوروز و شروع تعطيلات ، به اطلاع مي رساند: خوابگاه های دانشجویی از پایان وقت اداری روز چهارشنبه مورخ ۹۴/۱۲/۲۶ تا تاریخ ۹۵/۱/۱۴ تعطیل مي باشد و طبق روال سالهاي گذشته، در خلال اين ايام سمپاشي اتاقها و نظافت كلي خوابگاهها انجام خواهد شد، لذا خواهشمند است موارد زير را رعايت فرمائيد.

–  قبل از ترك خوابگاه نسبت به نظافت اتاق ، داخل كمدها و بالكن ها، اقدام نموده در كمدها را باز گذاشته ، وسايل خود را روي تختها قرار داده و رويشان را با ملحفه بپوشانيد.

–  نسبت به نظافت يخچال اقدام نموده و در صورت خالي بودن يخچال ، دوشاخه آن را از پريز خارج و در آن باز بگذاريد.

–  از قراردادن مواد فاسد شدني در داخل اتاق ، بالكن و يخچال خودداري نماييد.

–  مواد غذايي خشك را در ظروف در بسته قرار دهيد.

–  قبل از عزيمت به شهرستان از كشيدن دوشاخه وسايل برقي مانند تلويزيون ، اتو و غيره از پريز برق اطمينان حاصل نماييد.

–  كفشهاي خودرا به همراه جاكفشي داخل اتاق قرار دهيد.

–  از قرار دادن اشياء قيمتي در داخل اتاق جداً خودداري نماييد.

–  كليه وسائل ، مدارك و كتابهايي راكه در ايام نوروز قصد استفاده از آن را داريد از خوابگاه خارج نماييد. (مراجعه دانشجو در ايام تعطيل يعني تا تاريخ ۹۵/۱/۱۴ به خوابگاه ممنوع مي باشد)

–  قبل از ترك خوابگاه از قفل بودن در و پنجره بالكن و درب اتاق اطمينان حاصل نماييد.

–  خوابگاه هاي دانشجويي از روز شنبه مورخه ۹۵/۱/۱۴ پذيراي دانشجويان گرامي مي باشد.

اداره خوابگاههاي دانشجويي دانشگاه گيلان

معاونت دانشجویی