طرح بخشودگی صد در صدی جرائم بدهی به صندوق رفاه دانشجویان | یکشنبه ۴ مهر ۱۳۹۵ ۰۵:۰۵:۰۴

با دستور وزیر علوم ، تحقیقات و فناوری، طرح بخشودگی جرائم بدهکاران به صندوق رفاه دانشجویان آغاز شد. به گزارش روابط عمومی ، دکتر محمد فرهادی  در حاشیه مراسم آغاز سال تحصیلی جدید  دانشگاهها و مراکز آموزش عالی  در دانشگاه ایلام  گفت:   به مناسبت عید غدیر خم و هفته دفاع مقدس و برای مراعات حال دانشجویان و دانش آموختگان، صد در صد جرایم دانش آموختگان بدهکار به صندوق بخشیده می شود.

وی افزود: دانشجویانی که از امروز تا ۱۵ مهرماه بدهکاری‌های خود را به صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم به صورت یکجا پرداخت کنند جرایم آن‌ها بخشیده خواهد شد. دکتر فرهادی تصریح کرد: به موجب این طرح دانش آموختگانی که به این صندوق بدهکار بوده و به علت عدم پرداخت به موقع اقساط، دارای جریمه دیرکرد هستند، می‌توانند طبق تاریخ اعلام شده، تا ۱۵ مهر با مراجعه به سامانه صندوق رفاه دانشجویان به آدرس www.bp.swf.ir و بازپرداخت یکجای بدهی خود، از این بخشودگی استفاده کنند.

منبع : سایت صندوق رفاه

معاونت دانشجویی