پرداخت اجاره بهاء خوابگاه در سال تحصیلی ۹۵-۹۴ | سه شنبه ۲۶ آبان ۱۳۹۴ ۰۸:۲۹:۳۳

بدین وسیله به اطلاع دانشجويان محترم ساكن درخوابگاههاي دانشجويي می رساند:
جهت پرداخت اجاره بهاء خوابگاه حداكثر تا تاريخ ۹۴/۹/۱۵ مي بايست از طریق سامانه پورتال دانشجویی صندوق رفاه ، به نشاني : http://bp.swf.ir با استفاده از کارتهای عضو شتاب به ترتیب زير اقدام نمایند.

۱- ورود كاربر : كد ملي و كلمه عبور كه تكرار كد ملي مي باشد مانند نمونه.
كد ملي : ۱-۱۱۱۱۱-۱۱۱
كلمه عبور: ۱-۱۱۱۱۱-۱۱۱
۲- دانشجویانی که برای اولین باروارد سامانه می شونددرصورت تمايل مي توانندکلمه عبورخود را تغییر داده و کلمه عبورجدید را ( حداقل ۶ رقم) تعیین نموده ،آنگاه مشخصات خود را تكميل وسپس تایید نمایند.
۳- در قسمت بدهی خوابگاه ، بدهی ترم جاری را انتخاب نمایید.
۴- گزینه بانک ملی و سپس گزینه پرداخت با کارت را انتخاب نمایید.
۵- شماره کارت شتاب و اطلاعات مربوطه را وارد و سپس گزینه پرداخت را انتخاب نمایید.
۶- پس از تاییدپرداخت که نشانگر پایان عملیات پرداخت است ، يك نسخه از آنرا پرينت گرفته و نزدخود نگه داريد يا ذخيره نماييد.
۷- ۲۴ ساعت پس از پرداخت، به سامانه مراجعه نموده در قسمت پرداختی ها ،از وضعیت تایید پرداخت خود اطمينان حاصل نماييد.
توجه:
درصورتيكه که هنگام ورود به سامانه، با مشكل مواجه شديد يا کلمه عبور خود را فراموش كرده ايد و يا بدهي خوابگاه برايتان ثبت نشده است ، مي توانيد با كارشناسان اداره خوابگاه ها به صورت حضوري و تلفني تماس حاصل نماييد . شماره هاي تماس ۲۸۰-۳۳۶۹۰۲۷۴- ۰۱۳ داخلي ۲۰۲۲ و ۲۰۲۴

اداره خوابگاه های دانشجویی دانشگاه گیلان

معاونت دانشجویی