پرداخت اجاره بهای نیمسال اول سال تحصیلی ۹۷-۹۶ خوابگاه | شنبه ۲۹ مهر ۱۳۹۶ ۰۴:۵۲:۳۲

پرداخت اجاره بهای نیمسال اول سال تحصیلی ۹۷-۹۶ خوابگاه

بدین وسیله به اطلاع دانشجويان محترم ساكن درخوابگاه می رساند، از آنجا که تمدید سکونت در ترم آینده و صدور تسویه حساب خوابگاهی منوط به پرداخت به موقع اجاره بهای خوابگاه در ترم جاری است، حداكثر تا تاريخ  ۲۰/۸ /۹۶ فرصت دارید از طریق پورتال دانشجویی صندوق رفاه  به نشاني  :   http://bp.swf.ir و ورود به فاز۲ با استفاده از کارت های عضو شتاب به ترتیب زير نسبت به پرداخت اجاره بهای خوابگاه اقدام نمایید.

۱-  ورود كاربر :  كد ملي و كلمه عبور، كه تكرار كد ملي  است.
برای مثال:
كد ملي :    ۱-۱۱۱۱۱-۱۱۱
كلمه عبور:  ۱-۱۱۱۱۱-۱۱۱
۲-  دانشجویانی که برای اولین بار وارد پورتال می شوند، در صورت تمايل مي توانند کلمه عبور خود را تغییر دهند و کلمه عبور جدید را ( حداقل ۶ رقم) تعیین نمایند، سپس مشخصات خود را تكميل و تایید کنند.
۳-  از آیتم پرداخت دفترچه اقساط و فیش، گزینه پرداخت خوابگاه را انتخاب نمایند
۴-  در قسمت بدهی خوابگاه، مبلغ اجاره بهاء را انتخاب نمایید.
۵-  گزینه درگاه بانک تجارت را انتخاب نمایید.
۶-  شماره کارت شتاب و اطلاعات مربوطه را وارد  و سپس گزینه پرداخت را انتخاب نمایید.
۷-  بلافاصله گزینه تکمیل پرداخت که نشانگر پایان عملیات پرداخت است را انتخاب نمایید و پس از پایان عملیات يك نسخه از آنرا چاپ کنید يا ذخيره نماييد و نزد خود نگه دارید.
توجه: در صورتي که هنگام ورود به پورتال دانشجویی با مشكل مواجه شديد يا کلمه عبور خود را فراموش كرديد و يا بدهي خوابگاه برایتان ثبت نشده است، سریعاً با كارشناسان اداره خوابگاه ها به صورت  حضوري و یا تلفني  ارتباط برقرار نماييد .
شماره هاي تماس ۲۸۴ -۳۳۶۹۰۲۷۴- ۰۱۳   داخلي ۲۰۲۲ ،  ۲۰۲۴  و ۲۰۳۴

اداره خوابگاه های دانشجویی دانشگاه گیلان