کارت دانشجویی خود را در سلف سرویس­ها به عنوان کارت تغذیه و دریافت غذا فعال کنید. | یکشنبه ۴ مهر ۱۳۹۵ ۰۵:۱۴:۴۲

با سلام و ضمن تبریک فرا رسیدن سال تحصیلی جدید، بدین وسیله به اطلاع کلیه دانشجویان می­رساند الزامی است که کارت دانشجویی خود را جهت استفاده در سلف سرویس­ها به عنوان کارت تغذیه و دریافت غذا فعال (رجیستر) کنید.

به همین منظور همکاران اداره تغذیه در کلیه سلف سرویس­ها و عده­ای از دانشجویان شورای صنفی در دانشکده ­های علوم پایه، فنی، کشاورزی، علوم انسانی و نیز در سلف سرویس­های علوم پایه، مرکزی و صومعه سرا مستقر شده­اند تا ضمن تسریع روند فعال سازی کارت­ها شده و از ازدحام و اتلاف وقت جلوگیری به عمل آورند.

تا زمانی که کارت شما فعال نشده است، می­توانید از طریق سامانه تغذیه رمز دوم دریافت کنید و هنگام تحویل غذا نام کاربری و رمز دوم خود را در دستگاه تحویل وارد کنید و در صورت رزرو، غذا دریافت نمائید.

برای دانشجویان ورودی ۹۴ و ماقبل، کد کاربری شماره دانشجویی و رمز عبور شماره ملی است.

برای دانشجویان ورودی جدید، تا اطلاع ثانوی کد کاربری شماره ملی+ ۹۵ (به طور مثال ۹۵۱۱۱۰۲۵۸۵۴۸۹) و رمز عبور شماره ملی است.

اداره تغذیه

معاونت دانشجویی