آغاز ثبت نام دوره آشنایی با سرمایه گذاری در بورس (مقدماتی) | چهارشنبه ۶ اردیبهشت ۱۳۹۶ ۱۱:۴۵:۱۲

گروه آموزشهای آزاد دانشگاه گیلان اقدام به برگزاری دوره آشنایی با سرمایه گذاری در بورس (مقدماتی) می کند.

محتوای دوره:

-مزایای سرمایه گذاری در بورس
-مفاهیم پایه ای بازار (انواع بازار، آشنایی با نهاد های موجود در بازار سرمایه ایران)
-اصطلاحات و مفاهیم بورس اوراق بهادار (انواع اوراق بهادار موجود در بازار سرمایه ایران، ساز و کار تعیین قیمت سهام در بورس، انواع ارزش سهام، سود هر سهم، سود نقدی هر سهم، نسبت قیمت به سود، شاخص های بورس و …)
-آشنایی با نحوه انجام معاملات در بورس اوراق بهادار (دریافت کد بورسی، تکمیل فرم درخواست خرید و فرم درخواست فروش، معاملات آنلاین در بورس ایران، کارمزد خرید و فروش سهام در بازار سرمایه ایران)
-آشنایی مقدماتی با برخی از سایتهای مفید مرتبط با بازار سرمایه

مشخصات کلی دوره:

مدت دوره: ۱۰ ساعت (چهار جلسه)

مدرس: غلامرضا محفوظی (عضو هیأت علمی دانشگاه گیلان)

هزینه شرکت در دوره:

۲۰۰۰۰۰۰ ریال

زمان برگزاری:

مرداد ۹۶

مکان برگزاری:

پژوهشکده گیلان شناسی دانشگاه گیلان

جهت ثبت نام در کارگاه اینجا کلیک کنید.

01333443889
رشت، تقاطع غیر همسطح انتظام، بلوار شیون فومنی(سلیمانداراب)، جنب مزار میرزاکوچک خان، پژوهشکده گیلان شناسی دانشگاه گیلان
آموزش های آزاد