گزارش برگزاری کارگاه مهمانداری و هتلداری | شنبه ۶ خرداد ۱۳۹۶ ۰۷:۳۴:۲۲

کارگاه آموزشی مهمانداری و هتلداری رأس ساعت ۸ صبح روز پنجشنبه ۴ خرداد، با همکاری گروه تشریفات مجلل، لیانا،  برگزار شد.
در این کارگاه که با حضور فعالان حوزه هتلداری و گردشگری برگزار شد، محمود شنوفی، مدیر هتل های تهران و مشهد، در سه بخش مطالب خود را ارائه نمود. در بخش اول و مقدماتی توضیحاتی درباره آشنایی با ذهن، فکر، هوش هیجانی، برندینگ و ارتباطات بیان کرد. مشاور گردشگری و هتلداری، در بخش دوم و میانی مباحثی درباره آشنایی با تعاریف هتل و انواع آن، انواع اقامتگاه ها، چارت هتل و کلیه اجزای آن ارائه نمود. در بخش سوم که به مطالب تخصصی اختصاص داشت، درباره انواع مهمان ها، برخورد با آنها و شناخت انواع آنها و به طور کلی تیپ شناسی پرداخت. در پایان رئیس کمیسیون میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، به دسته بندی علائم اساسی ارسالی از هتل و نقاط کلیدی در هتل اشاره کرد و پس از آن به حاضران در دوره گواهینامه دو زبانه با امضای معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه گیلان، داده شد.

01333443889
رشت، تقاطع غیر همسطح انتظام، بلوار شیون فومنی(سلیمانداراب)، جنب مزار میرزاکوچک خان، پژوهشکده گیلان شناسی دانشگاه گیلان
آموزش های آزاد