FA EN AR RU FR

ارتقای مرتبه علمی هفت عضو هیات علمی دانشگاه

در جلسه عصر امروز (چهارشنبه ٢٤ مهر ۱۳۹۸) هیأت ممیزه، با ارتقای مرتبه علمی هفت نفر از اعضای هیأت علمی دانشگاه موافقت به عمل آمد.

اسامی اعضای هیأت علمی ارتقا یافته عبارتند از:

- دکتر  سلیمان محمدی لیمایی عضو هیات علمی دانشکده منابع طبیعی ارتقا به مرتبه استادی
- دکتر سهیل خوشبین فر عضو هیات علمی دانشکده علوم پایه ارتقا به مرتبه  دانشیاری
- دکتر هاشم بابایی عضو هیات علمی دانشکده مهندسی مکانیک ارتقا به مرتبه دانشیاری
- دکتر  رضا شیرزادیان عضو هیات علمی دانشکده علوم کشاورزی ارتقا به مرتبه دانشیاری
- دکتر سید حسن حسنی عضو هیات علمی دانشکده علوم کشاورزی ارتقا به مرتبه دانشیاری
- دکتر مصطفی ابراهیم پور عضو هیات علمی دانشکده ادبیات و علوم انسانی ارتقا به مرتبه دانشیاری
- دکتر علی محمدخواه عضو هیات علمی دانشکده علوم پایه ارتقا به مرتبه دانشیاری

شایان ذکر است در این جلسه 6 مورد پرونده احتساب سوابق پیمانی اعضای هیأت علمی نیز مورد بررسی قرار گرفت
روابط عمومی دانشگاه گیلان به تمامی اعضای هیات علمی ارتقا یافته تبریک عرض می نماید.

آدرس کوتاه :

آزاده بلوری
ضمن عرض تبریک به عزیزانی که ارتقای مرتبه یافته اند، از کارگزینی محترم کارکنان انتظار میرود درخصوص تبیین آیین نامه ارتقای کارکنان و به جریان انداختن روند ارتقای کارکنان نیز اندک جدیتی صورت دهند. چنانچه آیین نامه موجود در سامانه تا تاریخ 97/11/3 معتبر میباشد و متاسفانه پس از گذشت بیشتر از هشت ماه هنوز آیین نامه جدید بارگزاری نشده است. این درحالی است که دوستان عزیز در کارگزینی در این مدت به ما اعلام کرده اند باید منتظر آیین نامه جدید مانده و اگر پرونده خود را با آیین نامه قدیم ارسال کنیم پذیرفته نمیشود. این هشت ماه بلاتکلیفی هم از عجایب کارگزینی کارکنان دانشگاه گیلان است که حداقل به این مساله نیندیشیده است که چنانچه همین امروز ایین نامه ابلاغ گردد، با حجم انبوه پرونده متقاضیان چه خواهد کرد؟ یحتمل بررسی پرونده متقاضیان تا پایان سال 99 به طول می انجامد. این در حالی است که در دبیرخانه هیات ممیزه دانشگاه جهت بررسی پرونده ارتقای اعضای محترم هیات علمی، از ابتدای سال 98 پنج جلسه هیات ممیزه تشکیل شده است و برای جلسه ماه آبان نیز هماهنگی صورت گرفته است که پرونده های اعضای محترم هیات علمی کاملا صفرخواهند شد.
پست شده در ۱۳۹۸/۰۷/۲۶ ۱۷:۰۲