FA EN

آزمون عملی داوطلبان کنکور سراسری سال 98 رشته تربیت بدنی و علوم ورزشی در دانشکده تربیت بدنی برگزار شد

آزمون عملی رشته تربیت بدنی و علوم ورزشی آزمون سراسری سال 98 با شرکت داوطلبان استان‌های گیلان، قزوین و زنجان در روزهای پنجشنبه 3 مرداد (دختران) و جمعه 4 مرداد 98 (پسران) در دانشکده تربیت بدنی وعلوم ورزشی برگزار شد.
دکتر ارسلان دمیرچی رئیس دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی در خصوص برگزاری این آزمون، اظهار داشت:
بحمدالله با توجه به امکانات موجود و تلاش عوامل اجرایی، آزمون عملی داوطلبان رشته تربیت بدنی و علوم ورزشی با موفقیت برگزار شد. در این آزمون داوطلبان از نظر فیزیک جسمی، وضعیت قد، قلب و عروق، بینایی، وزن و ...  معاینه شدند و آزمون عملی در 8  ایستگاه برگزار شد.
وی در ادامه افزود که امتیاز حاصل از آزمون عملی به همراه نمره کتبی داوطلبان در آزمون سراسری سال 98، نتیجه نهایی قبول شدگان رشته تربیت بدنی دانشگاه ها را مشخص خواهد کرد.
شایان ذکر است این آزمون با همکاری اساتید، کارکنان دانشگاه، دانشجویان و با حضور نمایندگان سازمان سنجش و پژوهشگاه تربیت بدنی در محل سالن ورزشی دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی برگزار شد.

آدرس کوتاه :