با حضور وزیر علوم دانشگاه گیلان به شبکه علمی کشور متصل شد

با حضور وزیر علوم تحقیقات و فناوری، استاندار گیلان و مدیران استانی در دانشگاه گیلان و پس از افتتاح طرح محوطه سازی دانشکده هنر و معماری و افتتاح ایستگاه بین المللی مطالعات اکوسیستم مناطق مرطوب، دانشگاه گیلان به شبکه علمی کشور متصل شد.

شبکه علمی یک قرار داد سه جانبه میان وزارتخانه‌های علوم، تحقیقات و فناوری، مرکزپژوهش‌های صنعتی و ارتباطات و فناوری اطلاعات است. شبکه علمی کشور شبکه ای مستقل و مبتنی بر فیبر تاریک با هدف اتصال کلیه دانشگاه ها و با امکان اتصال به سایر شبکه های معتبر علمی از جمله شبکه علمی اروپا است.

شبکه علمی، شاهراه ارتباطی و انتقال دهنده دانش مابین مشترکین خاص خود است که از یک سوی نیازمند خدمات زیرساختی خاص مانند سرویس های پرسرعت و بدون تاخیر و امکانات ابری پردازشی بوده و از سوی دیگر تولید کننده، توسعه دهنده و ارائه کننده خدمات و اطلاعاتی است که در بستر اینترنت دستیابی به آنها یا ممکن نیست و یا هزینه بالایی دارد.

شبکه علمی صرفا تامین کننده اینترنت نیست بلکه بستر ارائه خدمات متنوع، محیط هم افزایی علمی، زیرساخت پیاده سازی نقشه جامع علمی کشور است.

دیدن تصاویر این مراسم