FA EN

برنامه مراسم سوگواری سالار شهیدان در دهه اول ماه محرم در دانشگاه - هیات سینه زنی 17 شهریور ساعت 12 از جلوی دانشکده فنی تا گلزار شهدای گمنام

همزمان با فرارسیدن ایام سوگواری سرور و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله‌الحسین (ع)، امسال نیز همچون سال‌های گذشته مجلس عزاداری در دانشگاه گیلان برگزار خواهد شد. این مراسم در دهه اول ماه محرم، هر روز (در ایام کاری) از ساعت ۷:۳۰ الی ۸:15 در مسجد جامع باقرالعلوم (ع) دانشگاه با قرائت زیارت عاشورا و مداحی برگزار می شود.

زمان : روز یکشنبه مورخ 98/06/10 لغایت روز یکشنبه مورخ 98/06/17

همچنین هیات سینه زنی در تاریخ 98/06/17 ( یک روز قبل از تاسوعای حسینی) در ساعت 12 از جلوی دانشکده فنی تا گلزار شهدای گمنام دانشگاه برگزار می شود.

کارکنان گرامی که تمایل دارند در هزینه مراسم صبح های دهه اول مشارکت داشته باشند می توانند نذورات خود را به امور عمومی دانشکده ها تحویل نمایند.

از تمامی دانشگاهیان گرامی دانشگاه گیلان جهت حضور در این مراسم پر فیض معنوی دعوت بعمل می آید.

آدرس کوتاه :