FA EN AR RU FR

تشویق فرزندان موفق همکاران دانشگاهی

به منظور تقدیر از فرزندان همکاران دانشگاهی که در زمینه های علمی ، تحصیلی ، فرهنگی و ورزشی در سال جاری موفق بوده اند روابط عمومی دانشگاه در نظر دارد با اهدای هدیه و لوح یادبود، این عزیزان را مورد تشویق قرار دهد.

همکاران دانشگاهی که فرزندانشان در مقاطع مختلف تحصیلی یا مسابقات علمی، فرهنگی و قرآنی و ورزشی حائز شرایط زیر باشند جهت ثبت نام و ارائه مدارک می توانند در مهلت تعیین شده به رابطین روابط عمومی واحد خود (اسامی رابطین) مراجعه فرمایند .

عنوان

شرایط

مقاطع اول تا ششم ابتدایی

خیلی خوب و یا معدل 20

متوسطه دوره اول (کلاس 7 و 8 و 9)

معدل 19

متوسطه دوره دوم (کلاس 10 و 11 و 12)

معدل 18

کارشناسی،کارشناسی ارشد،دکتری حرفه ای و تخصصی

* قبولی در دانشگاه سراسری در سال 97

جشنواره ها و مسابقات علمی،فرهنگی،قرآنی و ورزشی

**کسب مقام اول تا سوم مسابقات بین المللی و کشوری و استانی در سال 97

*مدارک مورد نیاز

- رویت اصل کارنامه توسط رابط محترم در واحد مربوطه و دریافت کپی کارنامه ترم دانش آموز " خرداد 97 " (کارنامه ارزیابی اول دبستان در ترم جاری)

- ارائه شماره حساب بانک تجارت به نام شخص دریافت کننده هدیه (فرزند همکار دانشگاهی) الزامی است.

- پرینت قبولی و کارت دانشجویی ورودی 97 ویژه فرزندان همکاران دانشگاهی (مطابق ردیف شماره 4 جدول فوق)

- ارائه گواهی اصل و کپی احکام قهرمانی یا مدارک کسب مقام در مسابقات علمی و فرهنگی و قرآنی در سال جاری (اول تا سوم مسابقات بین المللی و ملی و استانی) - شامل احکام شهرستانی نمی شود.

زمان دریافت: 22 تا 29 دی  1397- مهلت مذکور قابل تمدید نمی باشد

* دانشجویان پذیرفته شده با سوابق تحصیلی (بدون آزمون)، دوره های شبانه، پردیس و پذیرفته شده در دانشگاه های پیام نور،آزاد،علمی و کاربردی و موسسات آموزش عالی (شهریه پرداز) مشمول این ردیف نمی شوند.

** در صورت دارا بودن چندین مقام در سطوح مختلف،به بهترین مقام هدیه ای اهدا می شود.

آدرس کوتاه :