FA EN AR RU FR CHI

تقدیر وزیر علوم از کانون دانشجویی همیاران سلامت روان دانشگاه گیلان

آیین پایانی کمپین دانشجویی "در خانه بمانیم" با حضور دکتر غلامی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در سالن شهدای جهاد علمی وزارت علوم برگزار شد.

در این مراسم وزیر علوم، تحقیقات و فناوری از مشارکت فعال و حضور موثر کانون دانشجویی همیاران سلامت روان دانشگاه گیلان در کمپین دانشجویی در خانه بمانیم تقدیر و قدردانی کرد.
گفتنی است؛ همزمان با شیوع ویروس کرونا، دفتر مشاوره و سلامت سازمان امور دانشجویان در موضوع کرونا، دو پویش شامل مسابقه کشوری ترم کرونایی و کمپین دانشجویی "در خانه بمانیم" را برگزار کرد.

شایان ذکر است در سی و یکمین گردهمایی روسای مراکز مشاوره دانشگاه‌ها از مراکز مشاوره ممتاز، برتر، نمونه، فعال کشوری و فعال منطقه ای تقدیر به عمل آمد که مرکز مشاوره دانشگاه گیلان به عنوان مرکز فعال منطقه دو کشور معرفی شد.

آدرس کوتاه :