FA EN AR RU FR

دیدار دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه گیلان با مقام معظم رهبری

به مناسبت13آبان، روز دانش آموز و روز ملی مبارزه با استکبار جهانی، برای اولین بار توفیق حضور جمعی از دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه گیلان در بیت مقام معظم رهبری و دیدار با معظم له و بهره مند شدن از سخنان ارزشمند ایشان، نصیب گردید.

در این دیدار،جمعی از دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه گیلان به همراه دانشجویان و دانش آموزان سراسر کشور از بیانات مقام معظم رهبری به مناسبت روز 13آبان و اهمیت حضور جوانان در عرصه های مهم تاریخی بهره مند گردیدند.

بعد از دیدار و اقامه نماز و صرف ناهار در دانشگاه تهران، دانشجویان به زیارت مرقد مطهر امام راحل (ره) مشرف شدند.

در پایان از مسئولان محترم ستاد شاهد دانشگاه گیلان که امکان حضور دانشجویان در این دیدار را فراهم آوردند و همچنین از زحمات اعضای محترم کانون ایثار کمال تشکر و قدردانی را داریم.

i

آدرس کوتاه :