FA EN AR RU FR CHI

رئیس دانشگاه گیلان آخرین وضعیت فعالیت دانشگاه در حوزه های آموزشی، پژوهشی و اداری را تشریح کرد

رئیس دانشگاه گیلان که اخیراً طی حکمی از طرف استاندار گیلان رئیس کارگروه آموزش ستاد استانی مدیریت بیماری کرونا شده است اعلام کرد فعالیت های آموزشی دانشگاه گیلان غیر از دوره های مجازی تا آخر اسفند ماه تعطیل خواهد بود. این تعطیلی رسما به صورت متمرکز از طرف ستاد مدیریت کرونا اعلام خواهد شد.
وی افزود: فعالیت‌های اداری، پژوهشی و فناوری دانشگاه محدودتر ادامه خواهد داشت و با رعایت شرایط خاص و تشخیص روسای دانشکده ها به صورت محدود دفاع از پایان نامه ها نیز می تواند انجام گیرد اما همچنان که قبلاً اعلام شد بازه زمانی دفاع از پایان نامه ها نیمه دوم فروردین خواهد بود و برای دانشجویانی که تا آخر فروردین دفاع نمایند جریمه تعلق نخواهد گرفت.
دکتر احمد رضی افزود: گروهی از استادان دانشگاه با استفاده از ظرفیت شبکه های اجتماعی ارتباط علمی خود را با دانشجویان به ویژه در مقاطع ارشد و دکتری حفظ کرده اند. برخی از آنان نیز به صورت مجازی مباحث کلاسی را در اختیار دانشجویان قرار می‌دهند. البته کلاس‌های دانشجویانی که در دوره های مجازی قبول شده اند هیچ گاه تعطیل نشده است و آموزش الکترونیکی توسط همکاران هیات علمی استمرار دارد.
حوزه معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه نیز با همکاری مسئولین دانشکده ها و واحدهای ذیربط، شیوه های مختلف جبران کلاسهای تشکیل نشده را بررسی می‌کند و ضمن در نظر داشتن محدودیت ها و مشکلات برخی از دانشجویان، تلفیقی از راهکارهای گوناگون را در این مورد به کار خواهد گرفت.
از اعضای محترم هیئت علمی نیز درخواست می شود همکاری های لازم را در اجرای تصمیمات حوزه معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه داشته باشند.
آدرس کوتاه :