FA EN

ساعت شروع کلاس های درسی و ساعت کاری ادارات دولتی در روزهای پس از شب‌های قدر

ضمن قبولی طاعات و عبادات، به اطلاع می رساند با عنایت به در پیش بودن شب های قدر و بر اساس تصمیمات اتخاذ شده؛ مقرر شد در روزهای شنبه ۴ و چهارشنبه ۸ خرداد ماه، صرفا کلاس های آموزشی ساعت ۸ صبح دانشجویان در کلیه دانشکده ها لغو شد و در دانشکده هایی که زمان شروع کلاس آموزشی ساعت ۹ صبح بود این کلاس ها با نیم ساعت تاخیر و از ساعت ۹:۳۰ صبح شروع می شود.

گفتنی است طبق هماهنگی انجام شده با امور نقلیه دانشگاه، سرویس های دانشگاه نیز از ساعت ۹ صبحِ (۴ و ۸ خرداد) آماده خدمات رسانی به دانشجویان گرانقدر می باشند.

همچنین ساعت کاری سازمان‌های دولتی در روز‌های شنبه و چهارشنبه هفته آینده مطابق با ۱۹ و ۲۳ رمضان با دو ساعت تأخیر آغاز می‌شود.

بر اساس مصوبه هیئت وزیران و مطابق روال همه ساله، زمان شروع کار کلیه وزارتخانه ها، سازمان ها، شرکت‌ها و مؤسسات دولتی در روز‌های شنبه و چهارشنبه مورخ ۴ و ۸ خرداد ماه برابر با نوزدهم و بیست و سوم ماه مبارک رمضان با دو ساعت تأخیر تعیین می‌گردد.
شایان ذکر است سرویس های کارمندان دانشگاه نیز در طی دو روز مذکور، ساعت ۹:۳۰ صبح آماده خدمات رسانی هستند.
آدرس کوتاه :